Herné kreslo Cougar Armor Titan Pro, oranžové

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
599 €
459,99 €
Cena bez DPH: 383,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 446472
Cougar

Herné kreslo Cougar Armor Titan Pro, oranžové [3MTITANS.0001]

Vlajková loď herných kresiel

ARMOR TITAN PRO je dokonalý herný trón pre tých, ktorí si chcú užiť svoje hry v absolútnom pohodlí a zároveň si užívať vizuálne atraktívne herné kreslo. S mimoriadne veľkou konštrukciou as podporou až do 160 kg, množstvom možností nastavenia a špičkovými materiálmi, ak hľadáte to najlepšie herné kreslo, hľadáte ARMOR TITAN PRO! S nosnosťou až 160 kg (veľmi nad rámec možností väčšiny konkurentov) a oceľovou konštrukciou je ARMOR TITAN PRO pevné sedadlo, ktoré vám bude pohodlne sedieť celé hodiny. So šírkou sedadla 60 cm a celkovo masívnou veľkosťou je táto stolička skutočne hodná kráľov!

Základňa Vortex z hliníkovej zliatiny s extra veľkými kolesami

Táto ultra stabilná podpera stoličky je definitívnou zárukou, ktorá vám umožní pohodlne využívať všetky jej funkcie.



Kľúčové vlastnosti

  • Textúra podobná semišu
    COUGAR ARMOR TITAN PRO je prémiové sedadlo pre najnáročnejších hráčov. TITAN PRO pridáva k svojej neuveriteľnej kvalite a možnosti prispôsobenia funkcie: prémiovú semišovú textúru na oboch vankúšoch a na prednej/hornej strane šikmých bokov stoličky. Výkon a nádherný vzhľad sa stretávajú v kresle hodnom skutočnej kráľovskej rodiny.
  • Dizajn s vysokým chrbtom objímajúcim telo
    ARMOR TITAN PRO, vybavený ergonomickým dizajnom vytvoreným špeciálne pre hráčov, bol vytvorený tak, aby pohodlne podporoval vaše telo. Jeho vysoká chrbtová štruktúra bude dostatočne podporovať spodnú časť chrbta, čím sa minimalizuje jej napätie.
  • Priedušná PVC koža
    ARMOR TITAN PRO vám prináša len to najlepšie. Jeho extra hrubá prémiová PVC koža je príjemná na dotyk a umožňuje priechod vzduchu, čo vás udrží svieži a pohodlný.
  • Hlavový a bedrový vankúš
    Na poskytnutie dodatočnej podpory a pohodlia obsahuje ARMOR TITAN PRO dva pohodlné vankúše pre vašu hlavu a bedrovú oblasť. Sústreďte sa na hru!
  • Kvalita a bezpečnosť
    ARMOR TITAN PRO je taký spoľahlivý, ako naznačuje jeho názov, a bol vytvorený s tými najlepšími komponentmi, ktoré zaručujú nielen to, že vám dlho vydrží, ale aj to, že budete môcť bezpečne využívať všetky jeho úžasné vlastnosti. Kostra ARMOR TITAN PRO je vyrobená z ocele a zaručuje nielen dlhodobú odolnosť, ale aj silnú oporu pre vaše telo.
  • Plynový valec špičkovej kvality
    Srdcom každého herného kresla je jeho plynový zdvíhací valec. Na kvalite tohto dôležitého komponentu sme nešetrili a rozhodli sme sa použiť plynový zdvíhací valec triedy 4, aby sme zaručili bezkonkurenčnú bezpečnosť a spoľahlivosť. Vďaka hladkému chodu a neuveriteľnej odolnosti je najlepšou zárukou kvality ARMOR TITAN PRO.



Nastaviteľný dizajn

  • Nastavenie výšky zdvihu piestu
    Ľahko upravte výšku ARMOR TITAN PRO pomocou vysokokvalitného zdvihu piestu.
  • Nepretržité ležanie
    S ARMOR TITAN PRO nie ste pri sklápaní stoličky obmedzení na pevné kroky. Namiesto toho, aby ste sa obmedzovali na niekoľko možností, môžete nájsť presný bod, ktorý maximalizuje vaše pohodlie a zostať tam.
  • 170-stupňové ležanie
    ARMOR TITAN PRO vám umožňuje naklonenie až o 170 stupňov. Pri práci zostaňte rovno a po skončení si ľahnite na odpočinok.
  • Nastaviteľný odpor proti náklonu
    Pohodlná možnosť nakláňania ARMOR TITAN PRO vám umožňuje nakloniť kreslo (až o 13o), aby ste dosiahli dokonalú polohu a uzamknúť ho pomocou vhodne umiestnenej páky, a to všetko počas sedenia.
  • 4D nastaviteľná lakťová opierka
    Lakťové opierky ARMOR TITAN PRO, pripravené podľa vašich potrieb, vám umožňujú nastaviť ich štyrmi rôznymi spôsobmi, tromi rozmermi a ôsmimi smermi:
    Nastavenie dozadu / dopredu - Poskytuje pohodlný odpočinok lakťu, predlaktiu a paži.
    Otáčanie doľava / doprava - ideálne na to, aby ste mali lakťové opierky stále k dispozícii bez ohľadu na to, akú pozíciu zaujmete.
    Nastavenie výšky - posunutie lakťovej opierky nahor alebo nadol vám pomôže nájsť najvhodnejšiu polohu na hranie.
    Nastavenie vľavo / vpravo - vhodné pre všetky veľkosti a polohy tela.





Technická špecifikácia
Model: Armor Titan Pro
Veľkosť: Max
Diamantový vzor: áno
Poťah: Priedušná PVC koža s mikro semišovou textúrou
Materiál základne: Hliník
Pokročilý mechanizmus naklánania: Áno
Tvarovacia pena s vysokou hustotou: Áno
Nastavenie lakťových opierok: 4D
Maximálna prípustná záťaž: 160 kg

Produktové video

Schéma rozmerov



Obrázky sú len ilustračné a skutočnosť sa môže líšiť v závislosti od konkrétneho modelu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách