Herné bezdrôtové slúchadlá ROCCAT SYN BUDS AIR True, čierne

119,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445513
Roccat

Herné bezdrôtové slúchadlá ROCCAT SYN BUDS AIR True, čierne [ROC-14-102-02]

Spoznajte Syn Buds Air

Syn Buds Air True Wireless sú štýlové bezdrôtové slúchadlá do uší pre hráčov s viacerými zariadeniami, ktorí pre nich hľadajú jediné, zvukové riešenie. Na stolnom počítači alebo na mobilnom zariadení zažívajú hráči rovnako čistý zvuk.

Kľúčové vlastnosti

  • BEZDRÔTOVÉ BLUETOOTH
    Na základe špičkovej špecifikácie Bluetooth 5.1 ponúka Syn Buds Air predĺžený dosah, automatické párovanie a batériu s dlhou životnosťou.
  • REŽIM NÍZKEJ LATENCIE
    Herný režim, ktorý je povolený prostredníctvom sprievodnej aplikácie, odomyká výkonné hranie na cestách s nízkou latenciou iba 60 milisekúnd.
  • ROZŠÍRENÁ KOMPATIBILITA
    Funguje skvele v rade systémov a zariadení s podporou Bluetooth, vrátane Windows, iPad, iPhone, Android a Nintendo Switch. Dokonalý zvuk, doma aj na cestách.
  • SPRIEVODNÁ APP
    Mobilní hráči môžu upravovať a vytvárať ekvalizéry pre svoj vlastný dokonalý zvuk v špeciálnej sprievodnej aplikácii Syn Buds Air pre Android a iOS. Aplikácia taktiež umožňuje premapovať dotykové ovládacie prvky a udržiavať firmware aktuálne.
  • 20 HODÍN BATÉRIE
    Vďaka 5hodinovej výdrži batérie v slúchadlách a ďalších 15 hodinám v ochrannom nabíjacom puzdre, získate istotu, že vydržíte celý deň. Puzdro má LED indikátor stavu batérie a je možné ho nabíjať cez USB-C rýchlonabíjanie.
  • DOTYKOVÉ OVLÁDANIE
    Umožňuje vám prehrávať alebo pozastavovať médiá a ovládať hovory iba niekoľkými kliknutiami – nie je potrebné vyťahovať telefón.Syn Buds Air tiež skvele funguje so šikovným asistentom vášho zariadenia.
  • PREMIUM KOMFORT
    Obsahuje ergonomické nástavce do uší v troch veľkostiach: malé, stredné a veľké. Vysoko kvalitný silikón zaisťuje bezpečné uchytenie a vysokú úroveň pohodlia.
  • Stupeň krytia IPX4
    Certifikovaná odolnosť proti poveternostným vplyvom pre typické prípady vonkajšieho použitia. Vďaka odolnosti proti striekajúcej vode sú Syn Buds Air skvelou voľbou pre návštevníkov posilňovne alebo tých, ktorí majú aktívny životný štýl.





Technická špecifikácia
Slúchadlá
Meniče: Neodýmiové magnety
Priemer meničov: 6 mm
Frekvenčná odozva reproduktora: 20 Hz - 20 kHz
Mikrofón:vstavané duálne mikrofóny
Design: do uší
Pripojenie:Bluetooth
Kompatibilita:
Zariadenia s podporou Bluetooth so systémom: Windows 7, 8.1, 10, 11,
macOS, iOS,
Android,
Nintendo Switch

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách