Herný monitor ASUS TUF VG279QM 27" FHD

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
369,99 €
299 €
Cena bez DPH: 249,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
48 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
35 €
Predĺžená záruka o 2 roky
51 €
Kód produktu: 445612
ASUS

Herný monitor ASUS TUF VG279QM 27" FHD [90LM05H0-B03370]

TUF Gaming VG279QM

27-palcový Full HD (1920 x 1080) herný monitor s Fast IPS s ultra rýchlou obnovovacou frekvenciou 280Hz* určený pre profesionálnych hráčov a pohlcujúce herné zobrazenia.

Doba odozvy Fast IPS Display-1ms (GTG)

Technológia Fast IPS Displej umožňuje 4x rýchlejšie prepínanie prvkov tekutých kryštálov displeje než bežné panely IPS, čím sa zlepšuje jeho odozva. S časom odozvy šedá-šedá 1 ms je takmer vylúčené rozmazanie pohybu či šmuhy na obrazovke. Tento displej tiež poskytuje nádherné vizuály s vynikajúcimi farbami vďaka 72% NTSC farebnému gamutu a ohromujúcemu kontrastnému pomeru 1.000:1. 178 stupňov široké pozorovacie uhly zabezpečujú minimálne skreslenie a posun farieb aj pri sledovaní z extrémnych polôh.

Neuveriteľne rýchla obnovovacia frekvencia 280Hz

Úžasná pretaktovateľná obnovovacia frekvencia 280Hz znamená, že displej je takmer dvakrát rýchlejší než bežné 144 Hz monitory. Zažijete neuveriteľne plynulé herné vizualizácie, vďaka čomu získavate výhodu v FPS strieľačkách, pretekoch, stratégiách v reálnom čase a športových tituloch.



Kľúčové vlastnosti

  • Certifikácia kompatibility s NVIDIA G-SYNC
    Vďaka technológii VRR (variable-refresh-rate) vo východiskovom nastavení máte s vašou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 10 alebo radu NVIDIA GeForce RTX 20 zabezpečené plynulé herné zážitky bez trhaného zobrazenia.
  • Technológia ELMB Sync
    S ELMB SYNC môžete aktivovať súčasne ELMB (technológia s nízkym rozmazaním pohybu) a Adaptive-sync, čím eliminujete tiene a trhanie. Je tak zaručený ostrý obraz a vysoká obnovovacia frekvencia behom hrania. Technológia Adaptive-sync poskytuje najplynulejšie, najrýchlejšie a najúžasnejšie herné vizuálne prvky tým, že eliminuje trhanie obrazovky a sekané frekvencie snímok a minimalizuje prerušovanie a vstupné oneskorenie. Technológia ASUS Extreme Low Motion Blur poskytuje dobu odozvy 1ms (MPRT), ktorá eliminuje rozmazanie. Taktiež umožňuje pohyblivým objektom vypadať ešte ostrejšie, takže hranie je plynulejšie a citlivejšie.
  • Ergonomické vyhotovenie
    Vďaka ergonomicky navrhnutému stojanu poskytuje TUF Gaming VG279QM nastavenie naklopenia, natočenia a výšky, takže môžete jednoducho nájsť ideálnu polohu pre sledovanie. Displej je tiež kompatibilný s VESA adaptérom pre montáž na stenu.
  • Vynikajúca konektivita
    Rozsiahle možnosti pripojenia, vrátane DisplayPort1.2, HDMI 2.0x2 a konektora pre slúchadlá, ponúkajú podporu pre širokú škálu multimediálnych zariadení.
  • Shadow Boost
    ASUS Dynamic Shadow Boost technology automatically clarifies dark areas of the game world with optimizing other areas, improving overall viewing while also making it easier to spot enemies hidden in shaded areas of the map.
  • Game Plus
    Exkluzívna integrovaná klávesová skratka ASUS GamePlus ponúka vylepšenia v hre, ktorá vám pomôžu vyťažiť z hry viac. Táto funkcia je vyvíjaná spoločne so vstupmi od hráčov, čo im umožňuje precvičovať a zlepšovať ich herné schopnosti.
  • Game Visual
    Technológia ASUS GameVisual má sedem prednastavených režimov zobrazenia, ktoré optimalizujú vizuálne nastavenia pre rôzne typy obsahu. Táto jedinečná funkcia je jednoducho prístupná pomocou klávesovej skratky alebo ponuky nastavení na obrazovke .
  • Technológia Flicker-Free
    Technológia Flicker-Free obmedzuje blikanie a minimalizuje tak únavu očí, čo zvyšuje pohodlie, ak ste ponorení do dlhých herných maratónov.
  • Technológia Ultra-Low Blue Light
    Technológia ASUS Ultra-Low Blue Light znižuje množstvo potenciálne škodlivého modrého svetla emitovaného displejom. K dispozícii sú štyri rôzne nastavenia filtra, ktoré riadia množstvo redukcie modrého svetla.

VYSOKÝ DYNAMICKÝ ROZSAH (HDR) S DISPLAYHDR 400

Technológia HDR poskytuje širšiu škálu farieb a vyšší kontrast než tradičné monitory. Najjasnejšia biela a najtemnejšia čierna zobrazujú detaily tak, ako nikdy predtým. Displej je schopný dosiahnuť 400cd/m2, vďaka čomu tiež spĺňa prísne požiadavky pre získanie certifikácie DisplayHDR 400. Teraz si môžete vybrať z niekoľkých režimov HDR a upraviť výkon HDR monitora na základe aktuálneho scenára sledovania.





Technická špecifikácia
Obrazovka
Typ obrazovky:IPS
Podsvietenie: LED
Uhlopriečka [palce]:27
Rozlíšenie:1920 x 1080
Rozstup bodu [mm]: 0,311 mm
Obnovovacia frekvencia: 280Hz
Pomer strán: 16:9
Povrch displeja: Non-Glare
Jas [cd / m2]: 400
Kontrast: 1000: 1
Odozva [ms]: 1ms (GTG)
Pozorovacie uhly (horizontal / Vertikál): 178 ° / 178 °
Počet farieb: 16.7M
Konektory:
DisplayPort 1.2x 1
HDMI (v2.0)x 2
Earphone jack:Áno
Iné:
Reproduktor:2 x 2 W
Napájanie:100-240V, 50 / 60Hz
Montáž na stenu:VESA 100 x 100 mm
Náklon: (+ 33 ° ~ -5 °)
Otočenie: (+ 90 ° ~ -90 °)
Nastavenie výšky:0 - 130 mm
Rozmery (ŠxVxH mm): 620 x 363 - 507 x 51 - 211 mm
Hmotnosť [kg]: 5 600 g (so stojanom)
Záruka: 36 mes.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách