Herný monitor MSI Optix MAG274QRF-QD 27" QHD

519,99 €
499,99 €
Cena bez DPH: 416,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
64 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
117 €
Predĺžená záruka o 1 rok
44 €
Predĺžená záruka o 2 roky
69 €
Kód produktu: 446192
MSI

Herný monitor MSI Optix MAG274QRF-QD 27" QHD [Optix MAG274QRF-QD]

MSI Optix MAG274QRF-QD

Vizualizujte svoje víťazstvo s herným monitorom MSI Optix MAG274QRF-QD eSports. Optix MAG274QRF-QD, vybavený obnovovacou frekvenciou 165 Hz, panelom s dobou odozvy GTG 1 ms, vám poskytne konkurenčnú výhodu, ktorú potrebujete, aby ste porazili svojich protivníkov. Vysoké rozlíšenie WQHD (2560 x 1440) a technológia Quantum Dot vám umožnia zažiť fascinujúci obraz. Vychutnajte si extrémne plynulé hranie bez trhania vďaka vstavanej technológii NVIDIA G-Sync Compatible pri spárovaní s kompatibilnou grafickou kartou NVIDIA.

Obraz ako sa patrí

  • MSI Mystic Light
    Svetlá herných monitorov radu Optix MAG s MSI Mystic Light poskytujú jemné okolité svetlo, ktoré možno ľahko synchronizovať s akýmkoľvek iným herným produktom s podporou Mystic Light. Vyberte si ktorúkoľvek z farieb z palety pomocou smartfónu alebo aplikácie Mystic Light, aby zodpovedala vášmu štýlu systému podľa vášho vkusu. Alebo jednoducho zapnite odozvu pri hrách a nechajte podsvietenie monitora tancovať na hudbu, ktorú prehrávate na počítači.
  • Rapid IPS panel
    Herný monitor série Optix je vybavený panelom IPS, ktorý neprodukuje žiadne skreslenie obrazu a minimálne farebné posuny pri pohľade z rôznych uhlov. Panel IPS navyše ponúkne čistý obraz a okamžite optimalizuje farbu a jas obrazovky, aby ste si vychutnali každú scénu v tej najlepšej kvalite.
    Rapid IPS displej poskytuje hráčom ultra rýchly čas odozvy 1 ms GTG, čo výrazne zníži výskyt rozmazania monitora. Krištáľovo čistý obraz vám určite poskytne konkurenčnú výhodu pre presné rozhodnutia v rýchlych hrách. Molekuly tekutých kryštálov displeja Rapid IPS rotujú rovnako rýchlo ako tornádo. S rýchlosťou až 4x rýchlejšou ako u normálnych molekúl tekutých kryštálov je možné skrátiť čas odozvy na 1 ms GTG (sivá až sivá), aby sa eliminovalo rozmazanie monitora a poskytoval sa krištáľovo čistý obraz.
  • Bohaté farby s Quantum Dot
    Technológia Quantum Dot vám umožní zažiť fascinujúce obrázky plné oslnivého rozsahu viac ako jednej miliardy farieb, z ktorých každá je vďaka nášmu inteligentnému procesoru vylepšená na neuveriteľnú čistotu. Kvantové bodky sú nanokryštály, ktoré sú schopné absorbovať svetlo. Pri dopade svetla vyžarujú veľmi presné farby a poskytujú realistický obraz. Vychutnajte si každú scénu, ako keby ste v nej žili s najvernejšou reprodukciou farieb.
  • HDR ready
    Herný monitor MSI je vybavený technológiou HDR, ktorá dokáže v porovnaní s tradičným monitorom produkovať obraz s viacerými detailmi, širším rozsahom farieb a vyzerať podobnejšie tomu, čo vidí ľudské oko. Podporovaný systém Windows 11 Auto HDR, pozrite si nižšie uvedený odkaz, kde sa dozviete viac o Auto HDR a ako ho povoliť.

Dobyte bojisko

Séria MAG sa zrodila prostredníctvom prísneho testovania kvality a bola navrhnutá tak, aby bola symbolom odolnosti a odolnosti. Séria MAG, zameraná na poskytovanie najlepšieho používateľského zážitku, má jednoduchý proces inštalácie spojený s priateľským užívateľským rozhraním, čo z nej robí najlepšiu voľbu pre hráčov základnej úrovne.



Kľúčové vlastnosti

  • Rýchla obnovovacia frekvencia a dobrá odozva
    Monitory Optix sú vybavené obnovovacou frekvenciou 165 Hz a panelom doby odozvy 1 ms GTG, ktorý má najväčší prínos v rýchlo sa pohybujúcich herných žánroch, ako sú strieľačky z pohľadu prvej osoby, stíhačky, pretekárske hry, stratégie v reálnom čase a športy. Tieto typy hier vyžadujú veľmi rýchle a presné pohyby, o ktoré vás ultra vysoká obnovovacia frekvencia a rýchly monitor doby odozvy posunú pred konkurenciou.
  • NVIDIA G-Sync
    Vyzvite akúkoľvek hru bez trhania obrazovky, koktania, blikania alebo artefaktov. Kompatibilný s G-SYNC dynamicky prispôsobuje obnovovaciu frekvenciu displeja snímkovej frekvencii GPU.
  • Gaming OSD aplikácia
    Pomocou aplikácie Gaming OSD je veľmi jednoduché nastaviť herný monitor. Na konfiguráciu monitora stačí použiť klávesnicu a myš. Aplikácia vám dokonca ponúka možnosti klávesových skratiek, takže môžete jednoducho prepínať nastavenia medzi rôznymi hrami.
  • MSI Console mode
    Pre PS5 sme navrhli exkluzívny režim konzoly pre konzoly, ktorý dokáže automaticky akceptovať 4K signály na QHD monitore a súčasne podporovať HDR. To vám poskytne tie najlepšie herné zážitky a umožní vám vychutnať si konzolové hry aj s QHD monitorom.
  • Night Vision
    Či už je celá obrazovka tmavá, alebo len niekoľko častí má výrazné tiene. Nechajte prvý inteligentný čierny tuner na svete rozjasniť váš deň zvýraznením jemných detailov v tmavých oblastiach.
  • Upravené pre perfektný sed
    Herný monitor MSI Optix je skonštruovaný tak, aby vám spríjemnil hranie hier. Prostredníctvom nastavení nakláňania (-5°~20°), spúšťania a zdvíhania (0~100 mm), otáčania (-75°~75°) a otáčania (-90°~90°) môžete ľahko zmeniť polohu monitor pre maximálnu ergonómiu a optimálny zážitok zo sledovania.
  • USB hub
    Ak chcete aktivovať ďalšie porty USB a umožniť, aby bola myš k dispozícii na použitie v GAMING OSD APP, nezabudnite pripojiť monitor a počítač pomocou kábla USB, ktorý nájdete v krabici s príslušenstvom produktu. Vychutnajte si pohodlie ďalších portov a intuitívne nastavenie monitora pomocou myši.
  • HDR Ready
    Herný monitor série Optix je vybavený technológiou HDR, ktorá vytvára obraz s viacerými detailmi, širokou škálou farieb a v porovnaní s tradičnými monitormi sa javí viac podobný tomu, čo vidí ľudské oko.
  • Pravá farba
    Herné monitory série Optix majú väčšie pokrytie gamutu v porovnaní so všeobecnými monitormi. Farby a detaily hry budú vyzerať realistickejšie a prepracovanejšie, čím sa ponorenie dostane až na svoje hranice.
  • Široké pozorovacie uhly
    Vďaka veľkému pozorovaciemu uhlu majú herné monitory MSI väčší priestor na umiestnenie monitora do vášho nastavenia bez toho, aby ste sa vzdali optimálneho zážitku zo sledovania. Farby a detaily zostanú ostré pri viacerých uhloch v porovnaní s inými monitormi s menšími pozorovacími uhlami.
  • Technológia Anti-Flicker
    Bežné obrazovky monitorov majú zvyčajne frekvenciu blikania približne 200-krát za sekundu, čo je voľným okom nepostrehnuteľné, ale časom môže spôsobiť únavu. Technológia MSI Anti-Flicker poskytuje veľmi pohodlný zážitok zo sledovania znížením miery blikania.
  • Redukcia modrého svetla
    Monitory Optix sú optimalizované tak, aby produkovali menšie množstvo modrého svetla zobrazovaného monitorom, takže môžete hrať dlhší čas bez únavy očí.
  • Herné režimy
    Herné monitory radu MSI Optix ponúkajú na výber niekoľko režimov. Hráči si môžu vybrať režim podľa typu hranej hry, aby zažili tie najlepšie vizuálne efekty.

Širší pohľad, lepší boj

Herný monitor eSports série Optix je vybavený panelom WQHD, ktorý podporuje rozlíšenie až 2560 x 1440. Tento panel s pomerom strán 16:9 umožňuje hráčom preskúmať väčšie herné scény v porovnaní s inými tradičnými panelmi FHD a postaviť ich pred ostatných konkurentov.





Technická špecifikácia
Obrazovka
Typ obrazovky:Rapid IPS
Podsvietenie: LED
Uhlopriečka [palce]:27
Rozlíšenie:2560 x 1440
Rozstup bodu [mm]: 0,2331 mm
Obnovovacia frekvencia: 165 Hz
Pomer strán: 16:9
Povrch displeja: Anti-Glare
Jas [cd / m2]: 300
Kontrast: 1000: 1
Odozva [ms]: 1ms (GTG)
Zakrivenie:bez zakrivenia
Pozorovacie uhly (horizontal / Vertikál): 178 ° / 178 °
Počet farieb: 1,07B
Konektory:
DisplayPort (1.2a)x 1
HDMI (v2.0b)x 2
Type C (DP alt.)x 1
USB 2.0 Gen1 Type Ax 2
USB 2.0 Gen1 Type Bx 1
Earphone jack:Áno
Iné:
Napájanie:100-240V, 50 / 60Hz
Montáž na stenu:VESA 100 x 100 mm
Náklon: (+ 20 ° ~ -5 °)
Otočenie:(+ 75 ° ~ 75 °)
Nastavenie výšky:0 - 100 mm
Rozmery (ŠxVxH mm):614,9 x 532,7 x 206,7 mm
Hmotnosť [kg]: 6 050 g


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách