Hitman: Absolution [Steam]

digitálna distribúcia
17,99 €
3,99 €
Cena bez DPH: 3,33 €
 
Kód produktu: 417056
SquareEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Hitman: Absolution [Steam] [PC digital]

Hitman: Absolution sleduje chladnokrvného nájomného vraha Agenta 47, ktorý sa vydáva na svoju najnebezpečnejšiu (a osobnú) misiu doteraz. Zradený tými, ktorým kedysi veril a lovený políciou, sa Agent 47 ocitá uprostred temného sprisahania a pohybuje sa v skorumpovanom a pokrútenom svete.

Obliečením si obleku tohoto legendárneho vraha sa stanete smrtiacim strelcom so schopnosťou splynúť s davom, zabíjať holými rukami a vyrobiť zbraň takmer z čokoľvek. Vžite sa do úlohy agenta 47 a jeho mnohými mimoriadnymi schopnosťami a zistite, akým Hitmanom ste.



  • Spoznajte svoje obete a ukryte sa na ktoromkoľvek mieste. Obrovské množstvo prevlekov Vám ponúka hlboké stratégie, nové možnosti a moment prekvapenia.
  • Zmeňte každodenné predmety na nástroje smrti. Unikátne zbrane môžete nájsť kdekoľvek, čo znamená, že prieskum sa môže vyplatiť úžasným spôsobom.
  • Pozrite sa na svet očami dokonalého vraha. Odhadnite nepriateľské hliadky, identifikujte únikové cesty, dočasne zmeňte svoje prestrojenie a vďaka svojej schopnosti presnej strieľby spustite príval šialene presných výstrelov.
  • Pristupujte ku každej úrovni svojim vlastným jedinečným štýlom. Tichí vrahovia môžu loviť z tieňa a nikdy nezanechať stopu. Akční maniaci, vtrhnite dnu s tasenými zbraňami cez dobre strážené vchodové dvere. Nezistiteľný, alebo neúprosný. Akým Hitmanom ste Vy?





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Hitman: Absolution, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách