Horror Tales The Wine PS5

29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438313
JanduSoftEN dabing

Horror Tales The Wine [PS5]

Preskúmajte fiktívny stredomorský ostrov po pandémii a postavte sa svojim obavám! Ponorte sa do zdanlivo opusteného mesta a snažte sa nájsť vzácnu fľašu červeného vína Banydebosc, aby ste vyliečili svojich blízkych. Ale buďte v strehu - tvoja Nemesis ťa sleduje.

Hra

  • Preskúmajte opustené hlavné mesto úžasného súostrovia
    Nenechajte sa oklamať jemným morským vánkom, výhľadmi na Stredozemné more alebo upokojujúcim letným slnkom. Keďže mesto spustošila pandémia diabolských horúčav, bolo opustené a teraz tam čakajú len strašné nočné mory.
  • Prežite svoju Nemesis
    Niekto vás neúnavne prenasleduje. Trpte a trápte sa, kým sa snažíte utiecť zo stretnutí s týmto podivným stalkerom, ktorý je vami posadnutý.
  • Intenzívne výzvy
    Vyriešte environmentálne hádanky, fyzikálne hádanky a iné podobné výzvy v prepojenom vertikálnom svete. Dokonca aj pri prenasledovaní a love.
  • Zjednodušenie ovládania a fotorežim
    Vylaďte viac ako 20 nastavení zjednodušenia ovládania, aby ste si vytvorili prostredie šité na mieru. Použite fotorežim na vytváranie dokonalých záberov a odomknite pomocou neho mnohé tajomstvá.

Príbeh

Pandémia, ktorá spôsobuje silné horúčky, strašné delírium a smrť neúprosne zdecimovala obyvateľov súostrovia. Povráva sa, že prestížne červené víno vyrobené v hlavnom meste dokáže vyliečiť chorých.

Ste Martí Vermelló. V zúfalej snahe vyliečiť infekciu svojich blízkych ukradnete loď a zamierite do vinárstva, kde sa vyrába červené víno, niekde v hlavnom meste. Ak nájdete len jednu neotvorenú fľašu červeného vína, bude to stačiť.

Po príchode na ostrov sa rozhodnete ísť do sídla majiteľov vinárstva a skúsiť tam šťastie. Rodinný statok Banydebosc je blízko a má prístavisko. Keď dorazíte do prístavu, telom vás zaplaví studená vlna smrti, pokoja a ticha. Infikované rodiny uzavreli v ich vlastných domoch bez jedla a vody, ale napriek tomu karanténa nefungovala.

Nikto nezostal nažive ... aspoň to tak vyzerá.

Čo bude ďalej?

HORROR TALES: The Wine je prvou hrou zo série troch jedinečných dobrodružstiev skúmajúcich horor z pohľadu prvej osoby z rôznych záberov.
HORROR TALES: The Beggar bude obsahovať experimentálnu hrateľnosť a netradičných nepriateľov.
HORROR TALES: Astronaut rozpúta hrôzu bez gravitácie.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách