HP VICTUS 16-d0000nc, biely

919,99 €
889,99 €
Cena bez DPH: 741,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 440355
HP

HP VICTUS 16-d0000nc, biely [53L94EA#BCM]

Stvorený pre hráčov

Herný notebook HP VICTUS 16 je zariadením, ktoré si obľúbi nejeden herný nadšenec. Vnútri notebooku sa ukrýva výkonný herný hardvér, ktorý sa postará o to aby ste mali svoje obľúbené herné tituly vždy pri sebe.

O produkte

  • Stvorený pre hru, zábavu a každodenné potreby
    16.1-palcový notebook Victus 16 od HP má všetko čo očakávate pre vaše herné a každodenné potreby. Poháňaný procesorom AMD Ryzen radu 5000 a výkonnou hernou grafikou AMD Radeon RX radu 5000 vám zaistí prevahu nad súpermi. Nechýba mu rýchly displej, presná herná klávesnica a môžete si ho vyladiť s OMEN Gaming Hub. A keď nebudete hrať, s prehľadom zvládne aj pracovné alebo študijné využitie.

  • Kvalitný hardware
    Vnútri zariadenia je ukrytý procesor AMD Ryzen 5 5600H (3.3/4.2GHz 6jader/12vlákien) ktorý sa postará o dostatok výpočtového výkonu, tomu je k dispozícii 8 GB DDR4 RAM s frekvenciou 3200 MHz. O grafický výkon sa postará dedikovaná grafická karta Integrovaná, ktorá zaistí plynulý a dostatočný výkon pri hraní moderných titulov.

  • Plynulý chod
    Notebook HP VICTUS 16 je vybavený rýchlym SSD M.2 PCIe NVMe diskom s kapacitou 512 GB. Tento SSD disk sa postará o rýchly a plynulý chod systému, rýchlejšie štartovanie aplikácií a hier.

  • Kvalitný zvuk
    Pre maximálny herný zážitok sú súčasťou notebooku HP VICTUS 16 reproduktory Bang & Olufsen, ktoré sa postarajú o výborný audio výkon. Vy sa tak môžete lepšie vžiť do herného prostredia a užívať si tak viac svojich obľúbených herných titulov.

  • Pripojte svoje herné periférie
    Herné slúchadlá, myš alebo klávesnica? To všetko a ďalšie je pre podávanie perfektných herných výkonov dôležité. Preto je súčasťou notebooku celý rad konektorov na pripojenie týchto zariadení, k dispozícii majú používatelia 3x USB USB-A port na pripojenie herného príslušenstva, 1x USB-C port alebo HDMI port na pripojenie externého monitora. Pre hráčov online hier je dôležité zachovanie maximálnej možnej rýchlosti a stability pripojenia, tomu dopomôže drôtové pripojenie k internetu cez RJ-45 konektor.

  • Procesor AMD Ryzen 5 5600H
    Mobilné procesory AMD Ryzen radu 5000 prinášajú do sveta notebookov novú úroveň výkonu a špičkové technológie, ktoré ocenia všetci hráči aj kreatívci. Okrem výkonu poteší aj zlepšenú efektivitou, čo je pozitívne pre dlhšiu výdrž v prevádzke na batériu. Vaše herné úsilie aj kreatívna práca tak môže pokračovať dlhšiu dobu a môžete bez obáv hrať a zvládnuť prácu rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Procesor AMD Ryzen 5 5600H vám poskytne veľmi pekný výkon 6 jadier so schopnosťou spracovať až 12 procesov v jednom takte. S maximálnou boost frekvenciou 4.2 GHz nemusíte mať obavy, že by nezvládol najnovšie herné kôstky, požiadavky na kreatívnu tvorbu a streamovanie. Z hernej grafiky AMD Radeon RX5500 dokáže vytlačiť maximum výkonu pre plynulý gaming obľúbených titulov.

  • Grafika AMD Radeon RX 5500M
    S hernou grafikou AMD Radeon RX 5500M si zahráte moderné hry s vysokými detailmi. Je poháňaná novou architektúrou založenou na 7nm výrobnom procese pre vynikajúci výkon a skvelú účinnosť. Podporuje technológiu AMD FreeSync, ktorá eliminuje nežiaduce trhanie a lagy obrazu počas akcie. S grafikou Radeon RX 5500M si užijete moderné Full HD hry bez nežiaduceho prepadu FPS v kritických momentoch a vysoké hodnoty FPS pri hraní populárnych titulov ako je Fortnite, CS:GO alebo LoL.
victus-hp


Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor
  • Perfektne vyladený zvuk z dielne Bang & Olufsen
  • Aplikácia OMEN Gaming Hub, v ktorej môžete spravovať všetky potrebné nastavenia systému
  • Rýchly SSD disk
  • Rýchly 16.1" 144 Hz IPS Full HD displej
  • Herná klávesnica s podsvietením a numerickým blokom a precízne polohovacie zariadenie touchpad
  • Podporou gest vykonávaných viacerými prstami
  • Rýchle sieťové pripojenie Gigabit Ethernet a 802.11 ax Wi-Fi 6
  • PKapacita batérie 70 Wh, vďaka ktorej sa môžete baviť a pracovať dlhé hodiny

Technická špecifikácia
Procesor
Procesor AMD Ryzen 5
Počet jadier 6
Frekvencia procesoru 3,3 GHz
Max frekvencia 4,2 GHz
Operačný systém Windows 11 Home
Displej
Uhlopriečka displeja 16,1"
Rozlíšenie displeja 1920 x 1080 (Full HD)
Typ displeja antireflexný
Typ panelu IPS
Dotykový displej nie
Pamäť
RAM 8 GB
Typ disku SSD
Kapacita pevného disku 512 GB
Grafická karta AMD Radeon RX 5500M
Výbava
Konektory USB-C
RJ-45 (Ethernet)
USB-A
HDMI
USB 3.2 A Gen 1
USB 3.2 C Gen 2
jack 3,5 mm
Čítačka kariet áno
Kamera HD 1280 x 720p
Klávesnica Klávesnica s podsvietením a numerickou časťou
Čítačka odtlačkov prstov nie
Optická mechanika nie
Wifi štandard a/b/g/n/ac/ax
Bluetooth v 5.0
Batéria
Batéria 4-článková, 70 Wh
Ostatné
Rozmery 24 mm x 370 mm x 260 mm
Hmotnosť 2,46 kg

Obsah balenia:

  • Notebook HP
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách