Huawei MatePad SE, 4/128GB, čierna

249 €
199 €
Cena bez DPH: 165,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 459149
Huawei

Huawei MatePad SE, 4/128GB, čierna [53013NBD]

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
Tablet HUAWEI MatePad SE ponúka všetko, čo od tohto typu zariadenia očakávate. Je vybavený úžasným 10,4-palcovým 2K HUAWEI FullView Display s 83 % pomerom obrazovky k telu, ktorý poskytuje úplne pohlcujúci zážitok zo sledovania. S duálnym symetrickým reproduktorovým systémom vyladeným technológiou HUAWEI Histen 8.0 dokáže HUAWEI MatePad SE rozšíriť priestorové zvukové pole a zlepšiť ľudský hlas, vďaka čomu bude každý hovor, riadok vo filme a online trieda krištáľovo čisté.

Prečo kúpiť Huawei MatePad SE ?

  • Pohodlie pre vaše oči
    Obrazovka s rozlíšením 2K je špeciálne navrhnutá tak, aby uposkytla vašim očiam čo najväčšie pohodlie, pričom prešla certifikáciou TÜV Rheinland Low Blue Light a Flicker Free. 4096-úrovňové nastavenie jasu mení zobrazenie v reálnom čase, aby sa zohľadnili okolité svetelné podmienky. Od slnečných obývačiek až po tmavé spálne zistíte, že každý pohľad poskytuje pohodlie, ktoré si zaslúžite.
  • Ľahký a odolný
    Tento tablet je prekvapivo ľahký s hmotnosťou iba 440 g. Pohodlne sa drží vďaka mikrozakrivenému dizajnu stredného rámu. Odolné telo je skonštruované tak, aby odolalo občasným nehodám, s ktorými sa stretávate v každodennom živote, ako je napríklad náhodné spadnutie alebo posadenie.
  • Jednoduché pripojenie
    Super zariadenie udrží vaše zariadenia pripojené jednoduchým potiahnutím. Potom môžete okamžite prehrávať hudbu prostredníctvom svojich HUAWEI FreeBuds alebo premietať film do HUAWEI Vision.
  • Interakcia jedným klepnutím
    Potiahnutím do horných rohov môžete rozdeliť obrazovku alebo vyvolať plávajúce okno. Otvorte viac okien aplikácií súčasne a potiahnutím prstom zobrazte video pri odpovedaní na správu priateľovi alebo plánujte cestu pri hľadaní sprievodcu.
  • Miniaplikácie
    Miniaplikácie aj aplikácie možno zoradiť do jednej skupiny na základe scenárov, ako je učenie alebo zábava, aby ste našli presne to, čo hľadáte. Veľké miniaplikácie sa dajú ľahko skladať a voľne prepínať, čo vám pomôže zachytiť kľúčové správy v priebehu niekoľkých sekúnd.
  • Vysokovýkonná anténa
    HUAWEI MatePad SE prichádza s posilneným bezdrôtovým výkonom a zároveň zaisťuje jeho bezpečné používanie vďaka patentovanému dizajnu antény a vylepšeným schopnostiam bezdrôtového zachytávania signálu, aby boli pripojenia a streamovanie médií synchronizované.
  • Užívajte si s celou rodinou
    V HUAWEI MatePad SE môžete vytvoriť účet pre deti a nastaviť okrem iného typ obsahu a dostupných aplikácií a maximálne trvanie používania. Súčasťou detského kútika sú aj funkcie ochrany zraku, teda filter modrého svetla a knižný režim , ktorý umožňuje pohodlné čítanie, ako aj špeciálne upozornenia, ktoré pomôžu dieťaťu udržať správne držanie tela. Vaše deti tak môžu zariadenie používať príjemným a bezpečným spôsobom. A ak má tablet používať senior - nie je problém - môžete jednoducho napr. upravte veľkosť textu alebo rýchlosť odozvy obrazovky na dotyk.
  • ...na dlhú dobu
    HUAWEI MatePad SE je vybavený 5100 mAh batériou, ktorá vám umožní užívať si zábavu po dlhú dobu, napríklad sledovať filmy až 8,5 hodiny. To sa ukazuje ako veľmi užitočné pri kombinovaní viacerých zariadení do jedného ekosystému so super zariadením. Toto riešenie vám umožňuje prehrávať hudbu prostredníctvom slúchadiel HUAWEI FreeBuds jedným potiahnutím alebo prezerať filmy na vašom notebooku HUAWEI MateBook mihnutím oka.
  • Vypočujte si filmové zvukové efekty
    Cíťte sa ako hrdina akčných filmov a presuňte sa do filmového sveta vďaka technológii HUAWEI Histen 8.0 s dvoma reproduktormi umiestnenými symetricky na opačných stranách tabletu. Tým sa optimalizuje napr. priestorový zvuk a intenzita a frekvencia basov. Takto získaný vysokokvalitný stereo zvuk obohacuje nielen detaily pozadia pri sledovaní filmov, ale zlepšuje aj počuteľnosť dialógov. A čo viac, zvukové efekty HUAWEI Histen sa automaticky prispôsobia každému scenáru použitia, či už sledujete film, študujete alebo hráte.

Technická špecifikácia

Rozmery
Rozmer246,94 x 156,7 x 7,85 mm
Hmotnosť440 g
Displej
Veľkosť10,4 "
Screen-to-body ratio77,4 %
Rozlíšenie1200 x 1920 px
Hustota px224 ppi
Frekvencianeuvedené
TechnológiaIPS
Ochrananeuvedené
Systém/Procesor
Operačný systémHarmonyOS 2.0
ChipsetQualcomm Snapdragon 680
CPUOcta-core (4x2,0 GHz Cortex-A73 a 4x1,7 GHz Cortex-A53)
GPUMali-G51 MP4
Pamäť
Vnútorná pamäť128 GB
Operačná pamäť (RAM)4 GB
Slot pre pamäťovú kartuáno
Fotoaparát/Kamera
Zadný5 Mpx, f/2.2, AF
FunkcieLED flash, HDR, panorama
Video720p@30fps, 1080p@30fps
Predný2 Mpx, f/2.4>
Zvuk
Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
Reproduktoráno, stereo
Mikrofónáno, 4x
3.5 mm audio jackáno
OstatnéHUAWEI Histen, Harman Kardon
Komunikácia
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth5.1, A2DP, LE
NFCnie
IR portnie
GPSáno, s A-GPS, GLONASS, BeiDou, GALILEO
KonektoryUSB-C (USB 2.0)
Senzory
Accelerometeráno
Proximity Sensoráno
Ostatné
Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
Batéria
Kapacita5100 mAh
Typ článkovLi-Po
Prevedenievstavaná
Nabíjanie10 W
Bezdrôtové nabíjanienie
Reverzné nabíjanie5 W

Obsah predajného balenia:

  • tablet
  • nabíjací adaptér
  • USB-C kábel
  • dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách