Humankind (Steelbook Edition) PC DVD

49,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 417963
SEGAEN dabing

Humankind (Steelbook Edition) [PC DVD]

Ako moc dokážete potrestať ľudstvo?

Humankind je historická strategická hra, v ktorej prepíšete celý príbeh ľudskej histórie, kombinujete kultúry, aby ste vytvorili civilizáciu, ktorá je rovnako jedinečná ako vy.

Spojte až 60 historických kultúr a poveďte svojich ľudí od staroveku po novovek. Od skromných počiatkov ako neolitický kmeň, prechodu do staroveku ako Babylončania sa stali Maymi z klasickej éry, stredovekými Umajjovcami, Britmi z raného novoveku atď. Každá kultúra pridá svoju vlastnú špeciálnu hernú vrstvu, čo povedie k takmer nekonečným výsledkom.

Čelte historickým udalostiam, prijímajte vplyvné morálne rozhodnutia a robte vedecké objavy. Objavujte prírodné divy sveta alebo budujte najpozoruhodnejšie výtvory ľudstva. Každý herný prvok je historicky autentický. Skombinujte ich a vytvorte si vlastnú víziu sveta.

Na ceste záleží viac ako na cieli. Sláva je nová a zjednocujúca podmienka víťazstva. Každý veľký čin, ktorý dosiahnete, každá morálna voľba, ktorú urobíte, každá vyhratá bitka si vybuduje vašu slávu a zanechá trvalý dopad na svet. Hráč s najväčšou slávou vyhrá hru. Budete tým, kto zanechá najhlbšiu stopu na svete?

Každá bitka v hre Humankind sa hrá ako mini ťahová stolová hra na vrchu aktuálnej mapy sveta. Rozbaľte svoje armády a velte všetkým svojim jednotkám vrátane symbolických jednotiek svojej kultúry a ich špeciálnych schopností. Postavte obliehacie zbrane na obliehanie a obsadzovanie miest. Bojujte vo veľkých bitkách, ktoré sa rozprestierajú na viacerých obrátkach, a neváhajte a prineste posily!

V hre Humankind budete hrať za vodcu svojej spoločnosti ako avatar, ktorého si sami vytvoríte a prispôsobíte! Váš avatar sa bude v priebehu hry vyvíjať vizuálne, ako sa bude vyvíjať vaša civilizácia. Budete tiež schopní zvýšiť úroveň svojho vodcu pomocou systému meta-progresie a odomknúť tak vlastné vzhľady, ktoré môžete predviesť cudzím ľuďom i priateľom v zápasoch viacerých hráčov (až s 8 hráčmi).

human


Humankind (Steelbook Edition) obssahuje:
  • Hru Humankind.
  • Oceľový steelbook z limitovanej edície.
  • Sadu avatarov Boudicca.
  • Sadu dekorácií a symbolov profilov hráča.
  • Obojstrannú jednotku a plagát s technickým stromom.
  • Obojstrannú mincu „Decision“.
  • Digitálny soundtrack Humankind.
  • Balíček Humankind Notre-Dame.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách