Iron Harvest 1920+ CZ (Complete Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Iron Harvest 1920+ CZ (Complete Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 409629
DeepCZ titulky
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 31,99 €

Iron Harvest 1920+ CZ (Complete Edition) [PS5]

Iron Harvest je strategická hra v reálnom čase (RTS) zasadená do alternatívnej reality 20. rokov 20. storočia a ďalej, krátko po konci prvej svetovej vojny. V hre môžete ovládať obrie dieselpunkové machy a vďaka kombinácii epickej kampane pre jedného hráča aj kooperáciu a potýčok s intenzívnou akciou na bojisku pre viacerých hráčov predstavuje Iron Harvest klasickú strategickú hru, na ktorú všetci fanúšikovia čakali.

Tradícia sa stretáva s vedeckým a technologickým postupom, zatiaľ čo sa Európa ešte stále zotavuje z brutálnych bitiek svetovej vojny. Mestá sa znova budujú a na vidieku začala éra "železnej úrody". Farmári nachádzajú pozostatky obrích kráčajúcich strojov, ktoré bojovali na bojiskách veľkej vojny.

Uprostred všetkého tohto chaosu sa objavuje nová hrozba, ktorá ohrozí samotnú existenciu Európy. Tajné sily sa snažia zo všetkých síl destabilizovať všetky krajiny a sú odhodlané opäť zažať svet plameňom a konečne sa chopiť moci.

Klasická strategická hra v reálnom čase

Veďte desiatky rôznych druhov jednotiek do bitky, opatrne využívajte krytie a likvidujte celé budovy. Vymýšľajte starostlivé plány, ktoré vám umožnia využiť široké škály taktických možností vrátane kradmého prístupu. Machy. Máme machy. Veľa machov.

Silná kampaň pre jedného hráča a strhujúci príbeh

Prežite epický zastrešujúci príbeh, ktorý sa tiahne cez 27 misií v rámci štyroch kampaní. Spojte sa s kamarátom a ovládnite všetky kampane bok po boku v kooperatívnom režime.

Intenzívne, kooperatívne a súťažné súboje pre viacerých hráčov

Súťažná hra viac hráčov s rebríčkami, hodnotenými zápasmi a ligami. Vyberte si z obrovského radu máp pre šarvátky a výzvy, ktoré sú dostupné pre jedného hráča i pre kooperáciu.

Letecké jednotky

Vzlietnite do oblakov a ovládnite svet vďaka prídavku v podobe nových vzducholodí pre všetky frakcie. Tieto rané lietajúce stroje majú niekoľko tried - od mrštných lietajúcich kolies po obrie bojové lode usonianského hrdinu, admirála Masona, ktoré dokážu zdolať ľubovoľný terén a znášať smrť z výšky. Z tých najstatočnejších mužov sa stanú parašutisti, ktorí vykonávajú nebezpečné misie za nepriateľskými líniami.

Iron Harvest 1920+ (Complete Edition) obsahuje:

  • Základnu hru
  • Rusviet Revolution
  • Operation Eagle
  • (Konzolové disky budú obsahovať všetky DLC a minulé aktualizácie pre PC.)

    Iron Harvest - Rusviet Revolution:

    Pred 100 rokmi sa skutočná ruská revolúcia zastavila, keď červené armády vyhrali jednu z posledných bitiek na Kryme. Alternatívne histórie 20. rokov 20. storočia a ďalej takú revolúciu ale ešte nezažila.

    Hráči budú sledovať dodatočnú príbehovú líniu v rámci štyroch nových máp pre jedného hráča a posvietia si na záhadného Rasputina.

    Iron Harvest - Operation Eagle:

    "Iron Harvest - Operation Eagle" je nové rozšírenie úspešného sveta hry Iron Harvest, zasadeného do alternatívnej reality 20. rokov 20. storočia. Vojna nikdy nekončí ...

    Po prvej svetovej vojne svetom zmieta chaos a hranice sa posúvajú. Usonie chce z 20. storočia urobiť "storočia Ameriky", zatiaľ čo starý nepriateľ v tieňoch sa snaží uchvátiť moc.

    Nová kampaň:

    Zažite úplne novú kampaň v Iron Harvest pre jedného hráča alebo v kooperácii bok po boku v rámci 7 náročných misií s viac ako 25 minútami nových filmov a desiatkami nových spojencov a nepriateľov.

    Nová frakcia: Usonie

    Americká únia Usonie sa do prvej svetovej vojny nezapojili a stala sa ekonomickou a vojenskou mocnosťou, bez toho aby si toho staré európske elity všimli. Usonie by sa mohla stať majákom nádeje pre utláčaných a priniesť slobodu a spravodlivosť pre všetkých, alebo by mohla podľahnúť vábeniu sily a stať sa novým impériom, ktoré vládne železnou päsťou. Tento prídavok prináša novú frakciu "Usonie", verziu USA z 20. rokov 20. storočia a ďalej. Tieto frakcie obsahujú vyše 30 nových peších jednotiek, machov a budov.

    Nový druh jednotky: letecké jednotky!

    Vzlet do oblakov a ovládnutia sveta vďaka prídavku v podobe nových vzducholodí pre všetky frakcie. Tieto lietajúce stroje majú niekoľko tried - od mrštných lietajúcich kolies po obrie bojové lode usonianského hrdinu, admirála Masona, ktoré dokážu zdolať lubivolný terén a znášať smrť z výšky. Z tých najstatočnejších mužov sa stanú parašutisti, ktorí vykonávajú nebezpečné misie za nepriateľskými líniami. Prispôsobte svoju stratégiu a pripravte si obranu vďaka novým protileteckým mechanizmom pre všetky frakcie z Iron Harvest!



  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách