Jack Jeanne Nintendo SWITCH

59,99 €
48,99 €
Cena bez DPH: 40,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456863
AksysEN titulky

Jack Jeanne [NSW]

O hre

V japonskej hre Jack Jeanne sa Kisa chystá vzdať svojho sna stať sa hercom, keď dostane príležitosť zapísať sa na prestížnu školu All Boys Unveil Drama School, ktorú vždy obdivovala a snívala o nej. Je prijatá s dvoma prísnymi podmienkami: byť vybraná ako vedúca v záverečnom predstavení a skrývať svoju identitu dievčaťa!

Konkurencia v škole je tvrdá a rivalita skutočná! Podarí sa Kise vytvoriť silné putá so svojimi čisto mužskými spolužiakmi a zároveň s nimi súťažiť? Bude obsadená do hlavnej úlohy v záverečnom predstavení na konci roka, a to všetko pri zachovaní svojho tajomstva?


Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný príbeh, ktorý sa mení pri každom vašom rozhodnutí. Každá voľba prináša nespočetné množstvo možností. Jedinečné dobrodružstvo zakaždým, keď hráte.

  • Ako strávite svoj čas, je len na vás! Zúčastnite sa rôznych tried, aby ste zvýšili svoje výkony v rôznych oblastiach. Všetky tieto snahy sa spoja pri finálnom predstavení!

  • Ukážte svoje výkonnostné schopnosti v speve a tanci. Vyskúšajte dve samostatné rytmické hry! Užite si tiež špeciálne hudobné videá a tanec 3D postáv počas rytmických hier.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách