Jaz TWS SILK slúchadlá, biele

Cena s DPH
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 451409
Jaz

Jaz TWS SILK slúchadlá, biele [TEJZEARTWSEARBTW]

Bezdrôtové slúchadlá do uší značky JAZ, ideálne pre všetkých milovníkov hudby.

O produkte:

  • Jednoduché bezdrôtové pripájanie
    Vďaka technológii True Wireless Stereo sa slúchadlá Silk automaticky zapnú a navzájom spárujú hneď, ako ich vyberiete z nabíjacieho puzdra. Následne ich pomocou bezdrôtovej technológie môžete jednoducho pripojiť k vášmu smartfónu, tabletu alebo notebooku. Ich pripojenie je vždy bezpečné, a to aj zo vzdialenosti 10 metrov od vášho zariadenia. Slúchadlá Silk sú praktické a používajú sa mimoriadne ľahko.
  • Zabudovaný mikrofón a ovládanie
    Slúchadlá Silk sú ideálnou voľbou pre počúvanie vašej obľúbenej hudby. No to nie je ich jedinou prednosťou. Vďaka zabudovanému mikrofónu môžete dokonca uskutočňovať hovory alebo videohovory. Počas nich vám slúchadlá vždy zabezpečia krištáľovo čistý zvuk. Dotykové ovládacie prvky, umiestnené na jednotlivých náušníkoch, umožňujú bezproblémové ovládanie hudby, hovorov a hlasových asistentov. To znamená, že môžete vykonávať množstvo jednoduchých činností bez toho, aby ste museli používať samotné zariadenie.
  • Užite si dlhé používanie
    Ak hľadáte pár slúchadiel, ktoré môžete používať celý deň, Silk sú ideálnou voľbou. Vďaka 30 mAh batérií je ich prevádzková doba 5 hodín. Po vybití slúchadlá jednoducho vložíte späť do nabíjacieho puzdra s kapacitou 200 mAh. To umožní ich opätovné úplné nabitie už za 1 hodinu. Keď budete potrebovať nabiť puzdro, stačí ho pripojiť k zdroju napájania pomocou priloženého nabíjacieho kábla. Za 3 hodiny budú slúchadlá opäť pripravené na nabíjanie. Praktickú kontrolu stavu nabitia zabezpečujú LED kontrolky, pomocou ktorých môžete sledovať úroveň nabitia.
  • Elegantný dizajn
    Vkusný dizajn vyznačujúci sa hladkým lesklým povrchom, zvýrazňuje jemné a hladké línie tohto príslušenstva. Slúchadlá Silk tak sú ideálne na voľný čas aj na každodenné používanie v kancelárii.

Technická špecifikácia

Bluetooth: v 5.0
Mikrofón: integrovaný mikrofón
Technológia: True wireless Stereo
Ovládanie: Multifunkčné tlačidlá pre hudbu a hovory alebo hlasového asistenta
Doba používania: 5 hod
Doba nabíjania slúchadiel: 1 hod
Doba nabíjania nabíjacieho puzdra: 3 hodiny
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Prevádzkový rozsah: 10 m
Kapacita batérie nabíjacieho puzdra: 200 mAh

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá Jaz


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách