JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R - PS4JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R - PS5JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R - NSW
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 449454
BandaiEN dabing

JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R [Xbox Series X|S]

Všetky JOJO sa spoja! Bojujte za svoj osud!

O hre:

JoJo's Bizarre Adventure, známy svojimi charizmatickými hrdinami, nápadným umeleckým štýlom a nezabudnuteľnými frázami ("Yare yare daze..."), prichádza na konzoly! Tento rok si pripomíname 35. výročie pôvodného príbehu a 10. výročie anime adaptácie. Popri týchto míľnikoch vyjde v roku 2022 dlho očakávaná bojová hra JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R!

Kľúčové vlastnosti

  • Ohromujúci vizuál autentický pre štýl Hirohiko Araki
    Mnoho fanúšikov JoJo's Bizarre Adventure je uchvátených jedinečným umeleckým štýlom Hirohiko Araki. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R zachytáva vášnivé výrazy postáv, ktoré sú vintage JoJo, čo vám umožní zažiť vesmír JoJo so silnými obrazmi, akoby manga Hirohiko Araki ožila. Teraz môžete voľne presúvať postavy vytvorené Hirohiko Araki vlastnými rukami a cítiť sa, akoby ste boli vo vnútri mangy, kde sa stretáva grafika a text, aby ste vyvolali charakteristiku.
  • 50 hrateľných postáv zo všetkých jojo oblúkov
    Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh a ďalších postáv z JoJo's Bizarre Adventure sa zhromažďuje naprieč viacerými generáciami! S 50 hrateľnými postavičkami zo všetkých oblúkov môžete zažiť populárne bitky z každého príbehu a prvýkrát vidieť interakciu postáv z rôznych vesmírov!
  • Rôzne herné režimy
    Tento titul pozostáva z All Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode a Gallery Mode. Hlavný režim All Star Battle Mode obsahuje nielen zrážky medzi postavami z pôvodnej hry, ale aj úplne nové bitky, ktoré sú jedinečné pre All-Star Battle R. Môžete hrať viac ako 100 bitiek s rôznymi nastaveniami a podmienkami. Tento režim ponúka aj špeciálne kozmetické skiny pre postavy a jedinečné ilustrácie, ktoré si môžete vychutnať v režime galérie.
  • Ako sa hra vyvinula z pôvodnej All Star Battle
    Tento titul je založený na bojovom systéme All Star Battle, ktorý bol vydaný v roku 2012. Herný dizajn hry JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R oživuje zážitok úpravou bojového tempa a pridaním zastávok a pomlčiek na skákanie. S novými zvukovými nahrávkami z anime hlasových hercov part 6 sa realizuje plná atmosféra animovaného seriálu. Obaja fanúšikovia, ktorí hrali pôvodnú All Star Battle, aj nováčikovia si budú môcť vychutnať zážitok.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách