Jumanji: The Video Game Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Jumanji: The Video Game - PS4Jumanji: The Video Game - XBOX ONEJumanji: The Video Game - NSW
29,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 436404
OutrightEN dabing

Jumanji: The Video Game [PS5]

Spojte sa na dobrodružstve plnom smiechu v akciou naplnenej hre Jumanji. Pokúšajte sa prežiť v ultimátnej výzve pre tých, ktorí chcú tento svet nechať za sebou!

Len vy a traja spoluhráči môžete pozbierať drahokamy a zachrániť Jumanji. Tak sa pripojte online, stretnite sa s priateľmi pred split-screen, alebo hrajte sami s AI spoločníkmi.

Armáda zlých banditov na vás čaká, smrtiace zvieratá a pasce, ktorým sa môžete vyhnúť a zaujímavé úpravy na odomknutie. A s doktorom Bravestoneom, Ruby, Mousom a profesorom Oberonom ako vašimi avatarmi - vy viete, že máte jedinečné schopnosti - a vtipné chyby - aby ste zachránili svet!

Ako si vylepšujete svoje schopnosti a stratégie a odomykáte si nové outfity a štýly zbraní - žiadne dva kolá Jumanji nie sú rovnaké

  • Vráťte Sa Do Džungle - Hrajte ako hrdinovia Dr. Bravestone, Ruby, Mouse a profesor Shelly v novom a vtipnom 3D akčnom dobrodružstve
  • Spojte Sa - V online, alebo split-screen móde, budete pracovať s troma ďalšími priateľmi, alebo s AI spoluhráčmi aby ste porazili nepriateľov, prežili smrteľné pasce a zachránili svet.
  • Nebezpečné Lokality - Svet Jumanji sa zväčšuje s nádhernými ale smrteľnými lokáciami v horách, mestách a džungliach




Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách