Just Dance 2023 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Just Dance 2023 - PS5Just Dance 2023 - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450389
UbisoftEN dabing

Just Dance 2023 [NSW]

O hre


Vitajte v novej ére tanca s vydaním Just Dance 2023! Teraz s online multiplayerom, prispôsobením, 3D pohlcujúcim svetom a novými skladbami a režimami po celý rok môžete zažiť nekonečnú tanečnú párty po celý rok! Zostaňte naladení na odhalenie celej hry!

Kľúčové vlastnosti

  • Nový online multiplayer
    Teraz môžete hrať Just Dance 2023 edition s kýmkoľvek chcete, nech je kdekoľvek. Zorganizujte súkromnú skupinu a pozvite až 5 ďalších hráčov zo svojho zoznamu priateľov, aby sa pripojili a hrali, akoby ste boli všetci v jednej obývačke!

  • Nové 3D svety
    40 najhorúcejších skladieb od vašich obľúbených interpretov s pohlcujúcim svetom a novým obsahom po celý rok! Zažite nekonečnú tanečnú párty po celý rok! Zostaňte naladení na odhalenie celej hry!

  • Nové používateľské rozhranie
    Vďaka novému, modernejšiemu a intuitívnejšiemu používateľskému rozhraniu je všetko dostupné jedným kliknutím: zoznamy skladieb, herné režimy a skladby! Viac času na tanec, menej času na hľadanie!

Trailer

Balenie neobsahuje pamäťovú kartu a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách