Kávovar Cremesso Easy, Midnight black

Cena s DPH
97 €
Cena bez DPH: 80,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446419
CREMESSO

Kávovar Cremesso Easy, Midnight black [A0037901-V06]

Nová generácia kávovarov Cremesso Easy vás oslní nielen svojim jednoduchým, efektným dizajnom, ale aj svojou kompaktnosťou a rýchlosťou pripravenia kávy. Vychutnajte si obľúbenú kapsľovú kávu Cremesso, ktorú pripravíte za 15 sekúnd. Výškovo nastaviteľný zásobník je praktický, pretože pod neho umiestnite aj svoj obľúbený hrnček či šálku. Cremesso Easy, ako už jeho samotný názov napovedá, je jednoduchý na obsluhu, stačí vložiť kapsulu do zásobníka, stlačiť tlačidlo a kávovar sa postará o všetko ostatné.

Prečo kúpiť kávovar Cremesso Easy?

  • Jednoduchá a profesionálna príprava kávy Výkonný kávovar pracuje pod tlakom 19 barov, ktorý sa postará o profesionálnu prípravu kávy a dokonalé crema. Vyberateľná nádrž na vodu má objem 0,9 l, kapacita zásobníka je na 14 kapsúl.
  • Pred-naparí kávu Pomocou inovatívnej funkcie pred-naparenia vám Cremesso Easy pripraví espresso či ristretto s ešte intenzívnejšou chuťou. Vďaka možnosti nastavenia individuálneho objemu šálky sa vo vašom lungu rozvinie komplexnejšia kávová chuť a vy si môžete vychutnať každý dúšok.
  • 15 sekúnd na zahriatie Stačí iba 15 sekúnd na zahriatie samotného kávovaru, aby pripravil výborné lungo či espresso. Zároveň je vďaka tomuto parametru považovaný za jeden z najrýchlejších kávovarov na trhu, takže hektické rána už nebudú bez kávy.
  • Tichší ako šepot Cremesso Easy pracuje veľmi ticho, takže ho sotva budete počuť. Pokiaľ nechcete v kancelárii rušiť kolegov pri práci, je rozhodne tou správnou voľbou.
  • Možnosť voľby Dve programovateľné tlačidlá pre rôzne objemy kávy či čaju, špeciálne funkcie prednaparenia kávy pre ešte výraznejšiu arómu.
  • Výkonný a kompaktný Miesto pre tento kompaktný prístroj sa nájde aj v tých najmenších kuchyniach. Malý, ale výkonný - Cremesso Easy je skvelý model pre znalcov kávy i nováčikov.

Technická špecifikácia

Základné parametre
Farba: Čierna
Typ kávovaru: Kapsulový
Počet kapsúl: 10 - 12 ks
Typ nádržky na vodu odnímateľná
Objem nádržky na vodu 0.9 l
Maximálna výška priestoru na šálku 15.2 cm
Rozmery 34.4 x 11 x 24.3 cm
Hmotnosť 2.3 kg
Dĺžka kábla 80 cm
Výkon
Tlak: 19 bar
Príkon 1450 W
Energeticky úsporný Áno
Spotreba energie (rok) 34.02 kWh

Obsah predajného balenia:

Kávovar Cremesso Easy
Návod na použitie


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách