King of Retail [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441367
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

King of Retail [Steam] [PC digital]

King of Retail je hra na simuláciu správy obchodu, kde ako majiteľ nového obchodu musíte robiť správne rozhodnutia, aby váš obchod prosperoval a prinášal vám veľké peniaze. Zvládnete tlak, alebo vo veľkom bankrote zlyháte na plnej čiare?

Vyberte si smer svojho obchodu
Má to byť Predajňa obuvi pre módny typ, Predajňa elektroniky pre vaše každodenné potreby alebo obrovský hypermarket, ktorý predáva zo všetkého trochu? Nie všetko bude fungovať. Pokúšanie sa predávať módne a drahé veci v chudobnej časti mesta nevytvorí nekonečné rady vo vašom registri. Pokúsite sa ovládnuť konkurenčný trh alebo sa vydáte novým smerom?

Kontrolujte tok tovaru
Predtým, ako zákazník dostane článok domov, sa musí stať veľa vecí. Najprv si musíte vybrať a objednať tovar. Potom sa musíte uistiť, že máte k dispozícii úložný priestor, aby ste mohli prijímať dodané predmety a manipulovať s nimi. Predajná plocha musí mať tie správne displeje a regály, aby bolo možné predviesť a zabezpečiť predaj výrobkov. Budovanie dobrých vzťahov s dodávateľmi je rozhodujúce pre to, aby ste mohli predávať svoje exkluzívnejšie položky. A mimochodom, ktorý článok by mal byť prvý, čo vaši zákazníci uvidia, keď vstúpia do vášho obchodu? Prvý dojem sa počíta! Takže pôjdete s hromadným predajom džínsov alebo propagovanej hodvábnej košele?

Prilákajte viac zákazníkov
Vybudujte si silnú reputáciu u svojich zákazníkov a urobte zo svojho obchodu najobľúbenejší obchod v meste. Dobrá marketingová kampaň spolu so spokojnými zákazníkmi urobí s vaším príjmom zázraky. Nepredávajte však svoj obchod a jeho položky. Ak nedokážete dodať to, čo ste sľúbili, zákazníci odídu z obchodu nespokojní a nič nezruinuje obchod rýchlejšie ako nespokojní zákazníci.

Zákazník je kráľ
Vytvorte pre svojich zákazníkov príjemnú atmosféru na nakupovanie a vytvorte tematickú tému pre svoj obchod, aby vedeli, že je to váš obchod, do ktorého vstúpili. Uistite sa, že dostanú potrebnú pomoc a že rady pre registre nebudú príliš dlhé. Spravujte marketing v obchode, aby módni aj lovci zliav vedeli, kam ísť a ktorý výrobok si vybrať.

Spravujte svoj personál
Čím úspešnejší bude váš obchod, tým budete rušnejší. V určitom okamihu budete musieť najať viac zamestnancov. Nájdite zaujímavých kandidátov medzi aplikáciami. Vykonajte rozhovory, získajte cit pre danú osobu a rozhodnite sa, či zodpovedá úlohe, ktorú ste pre ňu zamýšľali. Vyjednajte ich plat a najmite ich. Nechajte ich šťastných a uistite sa, že nie sú prepracovaní. Skvelá pracovná klíma má za následok silné nasadenie. Ale aj tak treba vytriediť flákačov od robotníkov. Investujte čas do správnych ľudí a trénujte ich, aby sa stali lepšími, aby ste si mohli vybrať zo svojich domácich talentov, keď budete potrebovať záskok, keď sa presťahujete do ďalšieho obchodu.

Optimalizujte predajňu
Rozdiel medzi dobrým a skvelým obchodom je v detailoch. Optimalizujte svoje zásoby odstránením zle predávaných výrobkov a objednajte si viac tých dobrých. Uistite sa, že sa váš inventár neminie, ale tiež si neobjednajte príliš veľa. Optimalizujte ceny, aby ste zvýšili svoje príjmy. Nájdite vzory zákazníkov a prispôsobte im otváracie hodiny. Naplánujte si efektívny rozvrh zamestnancov, aby ste ľuďom neplatili za nič nerobenie.

Režim korporácie
Ovládajte viacero obchodov v rôznych častiach mesta. Prispôsobte sa a nakupujte správne predmety pre miestnych obyvateľov. Rozšírte svoje sídlo a rozvíjajte svoje koncepty. Nájdite správnych manažérov a zabezpečte, aby ste správne investovali v správnom čase.

  • Názov vydavateľa: Iceberg Interactive B.V.
  • Názov vývojára: Freaking Games
  • Dátum vydania: 20.10.2020
  • Pegi: 3
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10
    Procesor: 2.6 GHz Dual Core alebo podobný
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce 500 series alebo ekvivalent
    Pevný disk: 10 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry King of Retail, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    King of Retail © 2019-2020 Freaking Games. Developed by Freaking Games. Licensed exclusively to and published by Iceberg Interactive B.V. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. King of Retail includes the Unreal® Engine code and other code, materials, and information (the “Epic Materials”) from Epic Games, Inc. (“Epic”). All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Sweden.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách