Kitaria Fables Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Kitaria Fables - PS4Kitaria Fables - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
15,99 €
Cena bez DPH: 13,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 433095
PQubeEN dabing

Kitaria Fables [NSW]

Kitaria Fables je nádherné roztomilé akčné dobrodružné RPG s farmárčením a remeselným spracovaním! Vyzbrojení mečom, lukom a knihou kúziel bojujte proti stúpajúcej tme ohrozujúcej svet. Objavte rôzne regióny pri hľadaní relikvií a zdrojov, obráťte sa na svoju farmu, aby vám vypestovala vlastné zásoby, a prijímajte úlohy sólo alebo s priateľmi v miestnom režime spolupráce!

  • Vitajte vo svete Kitaria: pokojnej krajiny, kde príroda žije v harmónii - až doteraz. Pretože divočina okolo dediny Paw Village je čoraz agresívnejšia, Impérium vás vyzvalo, aby ste vyšetrili a bránili svojich občanov.
  • Boj v reálnom čase: používajte zbrane na blízko, luky a vytvárajte nové kúzla. Zostavte si svoj náklad tak, aby vyhovoval vášmu preferovanému štýlu bitky a remeselnej mágie, zbraní a brnení, ktoré dopĺňajú váš herný štýl.
  • Naučte sa starodávnu mágiu: Keď sa vám do rúk dostane starodávna kniha kúziel, naučte sa pomocou nej akúsi mágiu dávno zakázanú Impériom - a získajte výhodu v boji!
  • Zhromažďujte, remeslo a farmu: Kitaria je nabitá zdrojmi, ktoré môžete využiť vo svoj prospech! Zabíjajte príšery surovinami, semenami rastlín a starajte sa o svoje úrody a zásoby, zbierajte materiály a rudy na výrobu silnejších zbraní, brnení a doplnkov.
  • Urobte si domov v Paw Village: Kitaria je plná priateľských občanov. Dajte o sebe vedieť svojim susedom a splňte ich požiadavky. Čím viac sa spojíte so svojimi novými priateľmi, tým viac odmien získate, keď vaše vzťahy porastú!
  • Režim miestnej spolupráce: Plňte úlohy samostatne alebo s priateľmi! Zdvojnásobte svoju palebnú silu a využite slobodu flexibilného bojového systému Kitaria Fables na doplnenie svojich síl.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách