Kitchenaid rýchlovarná kanvica 5KEK1222EOB, 1,25 l, čierna

Cena s DPH
109 €
Cena bez DPH: 90,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447103

Kitchenaid rýchlovarná kanvica 5KEK1222EOB, 1,25 l, čierna [A0041719-V02]

Bývate sám, alebo v páre a nepotrebujete zbytočne veľkú kanvicu na prípravu vášho obľúbeného čaju, či kávy po ráne? Riešením by pre vás mohla byť táto praktická kanvica od KitchenAid . Jedná sa o kanvicu, ktorá je vďaka svojmu objemu ideálna do domácnosti, kde žijú 2 ľudia. Rýchlovarná kanvica sa môže najmä pochváliť veľkým príkonom, ktorý zaistí veľmi rýchle ohriatie a uvarenie vody. Ďalej sa môže pýšiť mnohými praktickými funkciami, vyberateľným filtrom, ktorý zabráni usadzovaniu vodného kameňa, plne otočnou základňou s protišmykovou doskou, alebo napríklad svojou odolnou konštrukciou a veľmi sympatickým dizajnom.

Prečo kúpiť rýchlovarnú kanvicu KitchenAid ?

  • Praktickosť kanvice:
    Okrem výkonnostných vlastností kanvica vyniká aj mnohými praktickými vlastnosťami. Jednou z nich je napríklad plne otočná základňa s pogumovaným povrchom, ktorý zabráni prípadnému pádu. Vďaka širokému plniacemu otvoru už nikdy nebude problém s naliatím vody do kanvice. Výlevka kanvice je dokonca navrhnutá tak, že nedochádza k nepríjemnému odkvapkávaniu vody z kanvice.
  • Ideálna kanvica pre 2 ľudí:
    Rýchlovarná kanvica disponuje maximálnym príkonom 2 200 W, vďaka ktorému nebudete musieť na uvarenie vody príliš čakať. Celkový objem kanvice v tvare kupoly činí 1,2 litra, čo je ideálny objem na prípravu 2-3 horúcich nápojov. O stave varenia vôd budete prehľadne informovaní pomocou svetelného LED ukazovatela, vďaka ktorému budete ihneď vedieť, či sa voda už uvarila.
  • Elegantná, retro a odolná:
    Neopozeraný dizajn kanvičky KitchenAid v podobe oblých tvarov, širokého lievika, odnímateľného veka a robustnej rukoväte nám pripomína klasickú retro kanvicu. Kanvica je vyrobená z nerezovej ocele, ktorá je veľmi odolná voči vonkajším vplyvom, alebo prípadnému pádu. Pevná hladká rukoväť krásne padne do ruky a pri varení sa nezahrieva, takže sa s kanvicou ľahko manipuluje. Zvolený materiál v kombinácii s veľmi elegantným tvarom a zvolenou farbou zaručujú, že sa kanvica bude skvele vynímať v každej modernej domácnosti.
  • LED indikátor:
    Na zapnutie/vypnutie kanvice upozorní výrazný svetelný LED ukazovateľ a o stave vody vás informuje merná stupnica vnútri kanvice. Ak svoju domácnosť radi oživujete štýlovými a zároveň plne funkčnými pomocníkmi, bude pre vás kanvica KitchenAid tá pravá.
  • Oddelená základňa:
    Manipulácia s kanvicou ani nemôže byť jednoduchšia. Základňa prístroja zostáva vždy stabilne umiestnená na mieste, kde ju necháte. Kanvica je tak ľahšie a lepšie manipulovateľná. Pre ešte lepšiu prácu s ňou máte možnosť na základni kanvicu otáčať o plných 360°, rukoväť tak budete mať vždy po ruke.

Technická špecifikácia

Výkon 2 200 W
Podstevec 360°
Regulácia teploty Nie
Teplomer Nie
Filter Vynímateľný, odvápňovací
Materiál Nerez
Farba Čierna
Rozmery 21,7 x 30,9 x 21,6 cm
Objem 1,25 l

Obsah predajného balenia:

Rýchlovarná kanvica KitchenAid
Napájací podstavec
Návod na použitie


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách