Krater [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
3,99 €
Cena bez DPH: 3,33 €
 
Kód produktu: 417333
LaceEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Krater [Steam] [PC digital]

Krater je bohatá na obsah post-apokalyptické akčné RPG , založené na herných elementoch akými sú tvorba predmetov, objavovanie a konsequencie. Tvorba predmetov ( unikátne schopnosti, zbrane a predmety), vytrvalosť postáv, kde zranenia a skúsenosti pracujú dokopy, sú kľúčovými elementmi v evolúcií tímu ovládaného hráčom. Krater kombinuje bojové mechaniky akčného RPG s top-down taktikami starých dobrých dungeon crawlerov (diablo, torchlight).

Hra sa odohráva v post- apokalyptickom svete okolo gigantického krátera, na ktorom boli vybudované mestá, a dokonca celé národy sa vynorili spod sutín po obrovskej explózií. Stred krátera je priepasť, ktorá sa rozpína hlboko do Zeme.

Jedným z hlavných cieľov hráča je vybudovanie tímu, s ktorým sa musia snažiť dostať čo najhlbšie do priepasti. Svet karte Vám ponúkne možnosť spojiť sa s niekoľkými frakciami a skupinami, ako napríklad Free-diggers, jednou z bánd hľadačov pokladov, ktorý medzi sebou zvádzajú boje o cenné technológie s čias pred apokalypsou v nekonečných tuneloch, bunkroch a jaskýň v Underside.

  • Singleplayer a mutiplayer misie
  • Nekonečné dobrodružstvo- nezáleží na tom ako hlboko sa dostanete v priepasti. V Karter je stále niečo, čo čaká na svoje objavenie v tomto otvorenom svete.
  • Čeľte konsequenciám- Vaše postavičky musia čeliť nástrahám Karter- ak nie, tak budú čeliť hrozbe premanentých zranení a možnej smrti.
  • Vytvorte si čokoľvek- od užitočných predmetov, zbraní a výstroje, k schopnostiam svojich vlastných postáv a síl. V Karter môžete vytvoriť takmer čokoľvek.
  • Vylepšovanie postáv- V Karter si máte možnosť vylepšiť svoje postavy, ich charakteristiky a schopnosti.



  • Jedná sa o digitálnu verziu hry Krater, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách