Labyrinth of Galeria: The Moon Society Nintendo SWITCH

59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449316
NISEN dabing

Labyrinth of Galeria: The Moon Society [NSW]

Od tvorcov hry Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk prichádza nová kapitola v dobrodružstve skúmajúcom kobky plné šarmu a tajomstva! Privolaný veľkolepou madam Martou ste len blúdiaci duch čakajúci na váš ďalší príkaz.

O hre:

S pomocou Eureky, asistentky madam Marty, a armády bábok naplnených dušou máte za úlohu ponoriť sa do hlbín tajomného podzemného labyrintu, ktorý sa hemží začarovanými príšerami, aby ste odhalili kuriozity, ktoré sa v ňom ukrývajú!

Labyrinth of Galleria: The Moon Society ponúka dobrodružstvá pri prechádzaní žalármi s novými vylepšeniami kvality života a 50 hodinami prieskumu spolu s množstvom plne prispôsobiteľných spoločníkov, ktorí budú plniť vaše požiadavky. Pomocou rôznych paktov a bábkových vojakov si prispôsobte tím až 40 bojovníkov, aby ste sa ponorili do temnoty a objavili tajomstvá s Labyrintom Galleria...ak si trúfate!

Kľúčové vlastnosti

  • Labyrinth oživený
    Ako duchovný nástupca Labyrinth of Refrain predstavuje Labyrinth of Galleria dobrodružstvo s prieskumom dungeonov s novými vylepšeniami zameranými na zlepšenie herného zážitku!
  • Nekonečné skúmanie
    Ponorte sa hlboko do hlbín labyrintu a odhaľte jeho tajomstvá s viac ako 50 hodinami prieskumného dobrodružstva!
  • Prispôsobte si svojich spoločníkov
    Postavte si svoju čarodejnícku brigádu do tímu šitého na mieru pomocou rôznych paktov a bábkových vojakov, ktorých možno ďalej prispôsobiť pre maximálny bojový potenciál!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách