Lamax Heroes Ninja1, čierne

63,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 453491
Lamax

Lamax Heroes Ninja1, čierne [LMXHNI1]

Buď hráčom so štýlom

Vášnivý hráč sa predsa nenechá obmedzovať slúchadlami cez hlavu. Posuňte svoje gaming pohodlie na vyšší level s LAMAX Heroes Ninja1. Ich Bluetooth 5.1 s dosahom až 10 metrov a instantným párovaním vám dá úplnú voľnosť a nič vám neunikne. Keďže čas nepočká, oneskorenie prenosu LAMAX stiahol na minimum. Uši vašich spoluhráčov zase zajasajú z kvalitného mikrofónu. Takže pozor, hrám!

LMXHNI1

O produkte

  • Kvalitné počúvanie, čo vydrží
    Bezdrôtové slúchadlá LAMAX Heroes Ninja1 nesmú chýbať vo vašej hernej výzbroji. Poskytujú špičkový zvuk s ultra nízkym oneskorením vďaka hernému módu a zvládnu 6,5 hodiny na jeden záťah. V puzdre sa navyše dobijú rýchlosťou blesku, stačí to len rozbehnúť. Úplne realistický zvuk, ktorý vás ešte viac prenesie do virtuálneho sveta, poskytujú štuple s veľkosťou meničov 8 mm a technológiou LAMAX BeatBass.

  • Maximálne pohodlie zaručené
    Keď sa zaberiete do hrania, sú z toho aj dlhé hodiny, preto je dokonalé pohodlie základ. Ergonomická konštrukcia vám ho poskytne a od pokorovania ďalších úrovní vás nevyruší ani nastavovanie slúchadiel, toto rieši dotykové ovládanie. Vynikajte nielen hráčskym umením, ale aj štýlom, farebné podsvietenie vás odlíši a možno aj rozptýli ostatných hráčov.

  • Vyniknite a vystúpte z davu
    Tiež už vás otravujú upozornenia od kamošov, nech sa stlmíte? S tým je vďaka LAMAX Heroes Ninja1 koniec. Ich kvalitný mikrofón potláča okolitý hluk a hlas znie čistejšie. navyše ich nemusíte ani dávať dole zakaždým, keď si skočíte pre niečo pod zub, automatické pripojenie cez Bluetooth 5.1 vám dáva voľnosť pohybu.

  • Výdrž cez 25 hodín a USB-C nabíjanie
    V plnom nasadení vydržia slúchadlá 6,5 hodiny a ďalších 19 hodín čaká v nabíjacom puzdre. Krabičku potom nabijete za krátkych 90 minút a moderný USB-C vás oslobodí od káblov navyše.

  • Bezdrôtové pripojenie
    Pohybujte sa voľne v okruhu až 10 m bez výpadkov a strate na kvalite, Bluetooth 5.1 vám túto výsadu poskytne. Pokojne si odbehnite a o nič neprídete.

  • Herný mód s nízkou latenciou
    Stačí len prstíkom poklepať a ste v deji. Herný mód s ultra nízkym oneskorením všetkých zvukov vás prenesie do iného sveta.

  • Vychytané dotykové ovládanie
    Hľadanie tlačidiel, keď potrebujete prijať hovor, stopnúť song alebo aktivovať herný mód, už vás pri vašej misii nezastaví. Jednoducho sa len dotknite slúchadiel a je to.

  • Mikrofón s ENC
    Tušíte, čo dokáže ENVIRONMENTAL NOISE CANCELLATION? Táto parádna funkcia vás zachráni napríklad pred príliš akčnými susedmi, dokáže totiž potlačiť okolitý hluk, takže vás spoluhráči vždy perfektne začujú.

  • LAMAX BeatBass pre maximálny zážitok
    Vďaka mohutným basom vás technológia BeatBass vtiahne naplno do hry. Aj tie najmenšie detaily budú znieť natoľko reálne, ako keby sa dej odohrával okolo vás.

  • Automatické párovanie a mobilní asistenti
    Vyberte slúchadlá z puzdra, nasaďte do uší a choďte, automaticky sa prepoja s vašim zariadením. Navyše sa môžete spoľahnúť na plnú podporu mobilných asistentov Siri a Google Assistant.

  • Pohodlná konštrukcia
    Každý nadšený gamer vie, že tráviť hodiny pri compe a mať uši otlačené a zaparené od slúchadiel nie je žiadny med. Tomu dajte zbohom, kôstky LAMAX budú vaše uši rozmaznávať.

  • Podsvietený LAMAX design
    Ikonická farebná kombinácia LAMAX vám dá medzi ostatnými hráčmi vyniknúť aj inak. Podsvietená modrá vykúzli super atmošku vo vašom gamingovom brlohu.

  • Odolné proti vlhkosti a potu
    Premyslená konštrukcia a gumové náušníky zaručujú, že vlhkosť a pot nemajú šancu.

  • Perfektný pre každodenné počúvanie
    LAMAX Heroes Ninja1 s vyladeným zvukom a minimálnou latenciou urobia zážitok nielen z hrania, ale dajú nový rozmer aj filmom alebo tvojmu playlistu.
LMXHNI1-2

Technická špecifikácia
Typ slúchadiel do uší, šuple
Veľkosť meničov 8 mm
Pripojenie Bluetooth 5.1
Podporované kodeky AAC, SBC
Frekvenčný rozsah 20 - 20 000 Hz
Vlastnosti true wireless
herné
dotykové ovládanie skladieb a hlasitosti
hlasoví asistenti
Impedancia 32 Ohm
Citlivosť 96 ± 3 dB/mW
Kapacita batérie nabíjacie puzdro 400 mAh
slúchadlá 2 x 40 mAh
Doba prehrávania Hlasitosť 50 % - 6,5 h
Hlasitosť 80 % - 5,5 h
doba prehrávania s puzdrom 25 hodín
Doba nabíjania slúchadlá 1,5 hodiny
puzdro 1,5 hodiny
Konektivita USB-C
Mikrofón integrovaný
Kompatibilita PC, MacBook, smartphone. herné konzoly iba s adaptérom pre bezdrôtové pripojenie (nie je súčasťou balenia)
Hmotnosť 5 g slúchadlo
54 g s puzdrom
Rozmery puzdra 52 × 59 × 30 mm

Obsah balenia:

  • Slúchadlá LAMAX Heroes Ninja1
  • Nabíjacie puzdro
  • USB-C nabíjací kábel
  • 3 veľkosti štupľov
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách