Teplovzdušná fritéza Lauben Hot Air Fryer 2500WT

91,90 €
82,90 €
Cena bez DPH: 69,08 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 433978
Lauben

Teplovzdušná fritéza Lauben Hot Air Fryer 2500WT [LBNHAF2500WT]

Viete čo väčšinu z nás napadne ako prvé, keď sa povie vyprážané jedlo? Diéta. Býva totiž takmer výhradne nezdravé. Pokiaľ ale pridáte do tejto rovnice teplovzdušnú fritézu Lauben, môžete si na svojich obľúbených chrumkavých pokrmoch pochutnať s čistým svedomím.

Prečo kúpiť Lauben teplovzdušnú fritézu

  • Multifunkčné využitie: S Lauben Hot Air Fryer máte pri smažení na výber z 8 prednastavených režimov, ktoré sme pripravili s ohľadom na špecifiká jednotlivých surovín. Vyberať si môžete z týchto režimov: Hranolky, Slanina, Kuracie paličky, Krevety, Steak, Sladké pečivo, Zelenina, Ryby. Pokiaľ vám žiadna z ponúkaných variantov nebude vyhovovať, nevadí. Teplotu aj čas prípravy si môžete jednoducho nastaviť sami na dotykovom displeji. Či už sa rozhodnete akokoľvek, výsledkom bude vždy dokonale tepelne upravené a chrumkavé jedlo.
  • Zdravé vyprážanie: K smaženiu neodmysliteľne patrí množstvo tuku, a preto sa tejto lákavej úprave často vyhýbame. S teplovzdušnou fritézou Lauben si môžete vychutnať svoje obľúbené jedlo s čistým svedomím. Vďaka 360° cirkulácii horúceho vzduchu ho totiž pripravíte aj bez tuku. Jedlo tak nebude mastné, ale zároveň si zachová chrumkavosť, chuť, vôňu aj správnu štruktúru.
  • Jednoduché ovládanie aj údržba: Ovládanie fritézy je intuitívne a zvládne ho každý. Požadovaný režim si nastavíte na dotykovom displeji, na ktorom môžete kontrolovať teplotu a dobu prípravy. Displej je navyše ideálne naklonený, takže na neho vždy pohodlne vidíte. Smažiacu nádobu jednoducho uchopíte vďaka praktickému držadlu, a keď skončíte s prípravou jedla, môžete ju bez problému zveriť umývačke riadu. Pokiaľ nemáte v láske štúdium materiálov, istotne vás poteší video tutoriál, ktorý spustíte naskenovaním QR kódu.

Technická špecifikácia

Napájanie 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Výkon 1 300 W
Objem 2,5 l
Nastaviteľná teplota 80 - 200 °C
Časovač 0-60 min
Displej Digitálny, dotykový
Rozmery 33 × 26 cm
Kábel 80 cm

Obsah predajného balenia:

Fritéza
Manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách