Ryžovar Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500WT

99,90 €
94,90 €
Cena bez DPH: 79,08 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 435668
Lauben
 
Chceš ušetriť 12 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 82,90 €

Ryžovar Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500WT [LBNRCD1500WT]

Lauben Low Sugar Rice Cooker je viacúčelový prémiový ryžovar s funkciou low sugar, pri ktorej vďaka špeciálnej technológii varenia dochádza k separácii sacharidov. S týmto pomocníkom dovediete k dokonalosti všetky druhy ryže a vďaka 6 nastaviteľným režimom rýchlo vytvoríte zdravé a chutné jedlá aj z ďalších surovín. S ryžovarom Lauben pripravíte strukoviny, polievku alebo napríklad ovsenú kašu, bez toho aby ste zapli sporák.

Prečo kúpiť Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT

  • Low sugar funkcia - zdravé varenie bez práce: Priaznivcov zdravého životného štýlu poteší ryžovar Lauben najmä funkciou low sugar. Špeciálna technológia v priebehu varenia automaticky oddelí prebytočné cukry od škrobu, ktorý ryža obsahuje. Tieto prebytočné rýchle cukry sú v priebehu varenia od ryže separované a premenené v želatínu vo vnútornej pokrievke. Ak jedávate často v zhone, a napriek tomu sa chcete stravovať zdravšie, Lauben Low Sugar Rice Cooker je pre vás tým správnym pomocníkom. Nutrične bohaté sacharidy v ryži zostanú a prebytočné cukry skončia v odpade, namiesto vo vašom jedálničku. Nie nadarmo sa hovorí, že ste to, čo jete.
  • Multifunkčné využitie: K perfektne uvarenej ryži, ktorá je vláčna, a tak akurát na skus, vedie často strastiplná cesta. S ryžovarom Lauben pripravíte akýkoľvek druh ryže presne al dente, stlačením jedného tlačidla. Ryžou to ale len začína. Ryžovar si vďaka 6 inteligentným funkciám poradí aj s inými surovinami. Behom niekoľkých minút pripravíte lahodné polievky, nadýchanú ovsenú kašu alebo strukoviny bohaté na bielkoviny. Samozrejmosťou je funkcia opätovného ohrevu.
  • Rýchlo, chutne a efektívne: Lauben Low Sugar Rice Cooker vám bude v kuchyni kryť chrbát. Vďaka funkcii časovača na vás môže čakať hotové jedlo pripravené na servírovanie hneď po príchode domov. Návšteva hlási meškanie a vy už ste chceli chystať na stôl? Nevadí. S funkciou keep warm ryžu jednoducho udržíte v teple aj niekoľko hodín, bez toho, aby sa rozvarila a stratila dokonalú chuť alebo štruktúru. S ryžovarom Lauben je príprava jedla rýchla a jednoduchá, ale aj zdravá.
  • Jednoduché ovládanie, prémiový dizajn: Ovládanie ryžovaru je intuitívne a zvládne ho každý. Požadovaný režim si nastavíte na dotykovom displeji, na ktorom môžete kontrolovať teplotu a dobu varenia. Ryžovar Lauben je zároveň štýlovým dizajnovým doplnkom, vďaka svojmu minimalistickému prevedeniu, za ktoré právom získal dve prestížne dizajnové ocenenia. Ani pri jeho funkčnosti nečakajte kompromisy. Vďaka protišmykovým nožičkám zostane vždy na svojom mieste a technológia cool touch zaistí, že sa o neho nikdy nespálite.

Technická špecifikácia

Napätie 220 – 240 V, 50/60 Hz
Menovitý výkon 500 W
Metóda ohrevu Platnička
Celková hmotnosť 3,0 kg
Čistá hmotnosť 2,1 kg
Veľkosť produktu 222 × 222 × 220 mm
Objem 1,5 l
Minimálna porcia 1 porcia
Maximálna porcia 3 - 4 porcie
Príslušenstvo Vnútorná nádoba vhodná do umývačky, odmerka, lyžica, vnútorná pokrievka s otvorom na paru

Obsah predajného balenia:

Ryžovar
Vnútorná pokrievka
Vnútorná nádoba
Odmerka
Lyžica


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách