Lauben napeňovač mlieka 550BC

Cena s DPH
49,90 €
Cena bez DPH: 41,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 433232
Lauben

Lauben napeňovač mlieka 550BC [LBNMF550BC]

Lauben Milk Frother 550BC je nevyhnutným pomocníkom pre všetkých milovníkov kávy s bohatou a krémovou penou. S týmto peničom mlieka vytvoríte dokonalú penu a ušetríte za návštevu kaviarne zakaždým, keď vás prepadne chuť na nadýchané latté alebo cappuccino. Penič pracuje v 3 rôznych režimoch a vy si tak môžete vybrať medzi horúcou penou z plnotučného mlieka do lahodného cappuccina, studenou do letných mliečnych koktejlov, alebo ohrevom mlieka do kakaa pre vašich najmenších.

Prečo kúpiť Lauben napeňovač mlieka

  • Krémové cappuccino, mliečny koktejl aj kakao pre deti: Vďaka trom režimom ohrevu si penič mlieka Lauben poradí takmer s čímkoľvek, na čo máte chuť. Pod prvým tlačidlom sa skrýva funkcia penenie za studena, ktorú oceníte najmä v letných mesiacoch. Druhé tlačidlo zvolíte, keď si chcete pripraviť kávu ako z vašej obľúbenej kaviarne. Pre tú najlepšiu teplú mliečnu penu odporúčame použiť plnotučné mlieko. Ak odstránite peniaci nástavec, penič sa postará o ohrev mlieka, ktoré potrebujete napríklad do detského kakaa alebo zemiakovej kaše.
  • Prémiový funkčný dizajn a jednoduché ovládanie: Ovládanie peniča je intuitívne a zvládne ho každý. Požadovaný režim si nastavíte pomocou dvoch tlačidiel. Penič mlieka Lauben je zároveň štýlovým dizajnovým doplnkom, ktorý sa bude vynímať v každej kuchyni. Ani u jeho funkčnosti nečakajte kompromisy. Vďaka protišmykovým nožičkám zostane vždy na svojom mieste a technológia cool touch zaistí, že sa o jeho držadlo nikdy nespálite.
  • Bezpečný a praktický pomocník: Penič mlieka Lauben je vybavený funkciou automatického vypnutia a ochranou proti prehriatiu. Nemusíte sa teda báť príliš vysokej teploty mlieka alebo peny. Vďaka indukčná technológia ohrevu sa mlieko nikdy nepripáli. Poteší vás istotne aj možnosť umývania v umývačke riadu a tichý chod, ktorý oceníte hlavne ráno.

Technická špecifikácia

Technológia ohrevu Indukcia
Napätie 220~240 V, 50 Hz
Príkon 550 W
Kapacita pre ohrev mlieka 300 ml
Kapacita pre penenie 150 ml

Obsah predajného balenia:

Základňa spotrebiče
Nádoba
Veko
Manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách