Lauben Toaster T17WS

Cena s DPH
34,90 €
Cena bez DPH: 29,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 433745
Lauben

Lauben Toaster T17WS [LBNT17WS]

Ak ste milovníkmi chrumkavých hrianok, Lauben Toaster posunie vaše raňajky na vyššiu úroveň. Na výber máte zo 7 stupňov opečenia, takže či už máte hrianky radšej prepečené až dohneda, alebo len mierne zlatisté, stačí len nastaviť správne číslo. Skúšate nový druh pečiva a bojíte sa, že sa netrafíte? To nie je problém. Proces opekania môžete kedykoľvek zastaviť tlačidlom Cancel. Poteší vás aj funkcia Reheat, ktorú oceníte najmä vtedy, keď sa v kuchyni ponáhľate. Predstavte si, že napríklad pripravujete vajce Benedikt.

Prečo kúpiť Lauben Toaster T17WS

  • Vie rozmrazovať aj ohrievať:Okrem opekania čerstvého pečiva môžete v hriankovači rozmraziť aj pečivo, ktoré ste si uložili do mrazničky. Stačí stlačiť tlačidlo Defrost a za niekoľko chvíľ máte pripravené chrumkavé raňajky. Vďaka tlačidlu Reheat môžete kedykoľvek pečivo znovu ohriať, čo oceníte napríklad keď nestíhate.
  • 7 stupňov opečenia: Každý druh pečiva potrebuje iné nastavenie, rovnako tak každý máme iné chute. S Lauben Toaster si môžete vybrať zo 7 stupňov opečenia pečiva, na svoje si tak prídu milovníci pečiva opečeného dohneda aj tí, ktorí chcú radšej mierne zlatistý chrumkavý variant.
  • Jednoduchá údržba a manipulácia: Lauben Toaster má integrovanú misku na omrvinky, ktorú môžete kedykoľvek vysunúť a vyprázdniť, vďaka tomu je jednoduché udržiavať v jeho okolí čistotu. Pre kábel, ktorým je pripojený do elektrickej siete je vyhradený priestor na dne základne, takže vám na kuchynskej linke nikde netrčí ani neprekáža.
  • Štýlová kuchyňa: Lauben Toaster vás poteší aj svojím minimalistickým dizajnom a vo vašej kuchyni sa bude vynímať ešte lepšie v súprave s rýchlovarnou kanvicou s nastaviteľnou teplotou. Spolu vytvoria perfektné raňajkové duo, ktoré určite nebudete chcieť schovávať do skrine.

Technická špecifikácia

Model LBNT17WS
Napájanie 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Príkon 780 - 930 W
Funkcie Cancel, Reheat, Defrost, 7 stupňov opečenia, odnímateľná miska na omrvinky

Obsah predajného balenia:

Lauben Toaster T17WS
Užívateľský manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách