Lawn Mowing Simulator (Landmark Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Lawn Mowing Simulator (Landmark Edition) - PS4
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 449463
EN dabing

Lawn Mowing Simulator (Landmark Edition) [PS5]

FYZICKY AUTENTICKÝ ZÁŽITOK Z KOSENIA TRÁVNIKA!


Landmark edícia obsahuje:

  • Lawn Mowing Simulator plnú hru
  • ANCIENT BRITAIN DLC
    S DLC Ancient Britain budete môcť preskúmať typicky britské ruiny a zároveň pokojne kosiť trávniky týchto lokalít. Objavte štyri úplne nové miesta:
    Kráľovské kamene: Tu nájdete dosť rozmarné miesto s dvoma kamennými kruhmi - o ich historickom význame sa naďalej diskutuje, ale jedna vec je istá, mohli by použiť upratané! Pomocou nástrojov, ktoré máte k dispozícii, a nových strunových vyžínačov je vašou úlohou obísť tieto starobylé zrúcaniny a starostlivo ich upratať.
    Druid's Tor: Ukryté v tichom údolí ležia tieto starodávne megality, zabudnuté moderným svetom. Urobte svoj kúsok pri oživení tejto stránky!
    Starovekí Aurochovia: Jeden z najstarších hostincov v Británii, toto očarujúce prostredie sa zdá byť ideálnym miestom na strávenie dňa kosením.
    Aurochs Hill: Fascinujúce miesto, ktoré je domovom poľnej maľby z doby bronzovej. Na strmom svahu so zložitým strihovým vzorom okolo maľby to môže byť vaša zatiaľ najťažšia úloha. Uistite sa, že idete pomaly, pretože akékoľvek škody spôsobené na tomto historickom mieste prídu s vysokou pokutou.
  • DINO SAFARI DLC:
    Dino Safari prvýkrát otvorilo svoje dvere v roku 1994, aby zúročilo mainstreamovú posadnutosť všetkými prehistorickými vecami, a hrdo je silné dodnes. Táto obľúbená miestna lokalita je jednou z popredných turistických atrakcií v tejto oblasti, ktorá prepravuje deti aj dospelých do dávnych čias okolo hrdej centrálnej sopky. Existujú štyri hlavné zóny obsahujúce osem dinosaurov, ktorých pozemky je potrebné udržiavať... ak ste dosť odvážni!
    T-Rex Paddock: Notoricky známy Tyrannosaurus Rex je obľúbeným dinosaurom mnohých a jeho stopy môžete sledovať do paddocku T-Rex. Opatrne orežte tieto výtlačky, aby boli viditeľné a nedotknuté pre hostí Dino Safari!
    Kriedový kaňon: Kriedový kaňon sa nazýva domovom nielen jedinečných archaických tvorov, ale aj kriedovej kaviarne v parku, kde si všetky vekové kategórie môžu vychutnať sústo k jedlu. Bohužiaľ, niektoré spôsoby hostí by sa dali opísať aj ako archaické - takže sa budete musieť uistiť, že oblasť zostane v špičkovom stave s kosením aj zmluvami o podstielke.
    Údolie bylinožravcov: Stáda jemných obrov sa "potulujú" údolím Herbivore Valley - a hostia Dino Safari si často užívajú zatienené sedadlo pod Brachiosaurusom alebo piknik s Parasaurolophusom. Najmladší patróni Dino Safari môžu tiež využívať ihrisko Herbivore Valley, takže je dôležité, aby táto zóna zostala čo najčistejšia a najupratanejšia.
    Raptor Enclosure: Choďte po kľukatej stope cez hrubé kríky do Raptor Enclosure; možno najnebezpečnejšia zo všetkých zón Dino Safari. Uistite sa, že aj tí najskamenenejší hostia sa na chvíľu zastavia, aby obdivovali nedotknuté okolie, než budú pokračovať v úteku pred rezidentnými Velociraptormi.

O hre:

Zažite krásu a detail kosenia veľkého britského vidieka v Simulátore kosenia trávnikov, jedinom simulátore, ktorý vám umožní jazdiť na autentickom a rozsiahlom zozname reálnych licencovaných kosačiek na trávu od prestížnych výrobcov; Toro, SCAG a STIGA pri riadení svojho podnikania.

Kľúčové vlastnosti

  • FYZICKY AUTENTICKÝ ZÁŽITOK Z KOSENIA TRÁVNIKA:
    Vykonajte kontroly zeme, nastavte výšku kotúča a zmerajte zaťaženie motora pri plnení rôznych zmlúv v rámci režimu kariéry, bezplatného režimu alebo režimu výzvy. Posuňte svoje kosenie ďalej s niekoľkými nástavcami od pruhovaných valčekov, mulčovacích súprav, zberačov trávy, recyklátorov, cepových palúb a ďalších.
  • KRÁSNY VIDIECKY BRITSKÝ VIDIEK:
    Simulátor kosenia trávnika sa nachádza v krásnom britskom vidieckom meste. Rušné obytné ulice, rozsiahle hradné pozemky, malebné chatové zelené a veľké jazdecké polia sú len niektoré z miest, ktoré čakajú na vaše kosiace čepele.
  • VÝROBCOVIA KOSAČIEK S LICENCIOU V REÁLNOM SVETE:
    Toro, SCAG a STIGA v prvej línii Simulátor kosenia trávnikov so svojimi strojmi v reálnom svete starostlivo vizuálne a fyzicky prepracovanými. 12 Kosačky sú k dispozícii v základnej hre.
  • PRESNÉ A POZORNÉ RIADENIE PODNIKU:
    Budujte svoje vlastné právnické podnikanie od základov. Nakupujte a inovujte svoje sídlo, najímajte zamestnancov, nakupujte reklamu a vyrovnávajte účtovné knihy, keď rastiete a rozširujete svoje podnikanie.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách