LEGO 2K Drive + 3-in-1 Aquadirt Racer PS5

69,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 460485
2KEN dabing

LEGO 2K Drive + 3-in-1 Aquadirt Racer [PS5]

O hre

Víta vás Bricklandia, rozľahlý otvorený svet LEGO, kde zažijete ozajstné dobrodružstvo z jazdy!

Vizuálne koncepty a 2K rozvíjajú ikonický LEGO zážitok s obrovským otvoreným svetom, kde si môžete postaviť akékoľvek vozidlo, jazdiť kdekoľvek a stať sa LEGO pretekárskou legendou.


Kľúčové vlastnosti

  • Príbeh v rozsiahlom otvorenom svete
    Hráči budú cestovať naprieč mnohými jedinečnými regiónmi Bricklandie, keď budú súťažiť proti sérii charizmatických rivalov s nádejou, že jedného dňa vyhrajú vytúženú trofej Sky Cup. V LEGO 2K Drive si hráči vyberú, ako chcú hrať, so širokým otvoreným svetom plným pretekov, minihier, výziev, zberateľských predmetov, vecí na ničenie a známych vozidiel z tém LEGO, ako sú City, Creator, Speed Champions a omnoho viac.

  • Vysokooktánové LEGO Racing
    Pretekanie v LEGO 2K Drive je rýchlym, neopakovateľným zážitkom, keď hráči bojujú na širokej škále tratí, pričom využívajú jedinečné schopnosti na zlepšenie, ktoré môžu zmeniť postavenie hráča v pretekaní stlačením tlačidla.

  • Jedinečné prispôsobenie
    LEGO 2K Drive predstavuje rozmanitý systém prispôsobenia, ktorý umožňuje hráčom zostaviť si vlastné vozidlá podľa ich vkusu, pričom v priebehu ich dobrodružstva je k dispozícii viac ako 1 000 jedinečných LEGO dielikov, okrem množstva farebných prevedení, nálepiek a ďalšieho obsahu.

  • Hrajte sólo alebo spolu
    LEGO 2K Drive ponúka robustnú kooperáciu a vzrušujúcu súťaž pre viacerých hráčov, ktorú si môžete užiť s ostatnými. Hrajte s rodinou a priateľmi prostredníctvom miestnej rozdelenej obrazovky pre 2 osoby alebo zápaste online s inými neohrozenými pretekármi s podobnou úrovňou zručností.

LEGO Drive + Aquadirt obsahuje:

  • Hra LEGO Drive
  • Fyzický darček Aquadirt Racer

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách