Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice - NSW
39,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 418781
EN dabing

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice [PS4]

Ahoj, dámy, je na čase opäť zvlhnúť! Ešte som s vami neskončil a stále sa mi o vás zdá v hre Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice.

Odišiel som z New Lost Wages, stratil sa v Cancumu a pripravoval som sa na svadbu so svojou jedinou pravou láskou Faith. Nepredvídané okolnosti nám však veselicu prekazili, takže sme zase od seba! Je niekde v slávnom, slnečnom a obrovskom súostroví Kalau'a a ja ju musím nájsť. Pomôžte mi - ak ju skoro nenájdem, asi explodujem!

Žiadna prekážka ma od Faith neudrží nadlho, dokonca ani divoké a neskrotnú ostrovy Kalau'a. Tie krásne ostrovné devy ma môžu rozptýliť len na určitú dobu, pretože kompas môjho srdca ukazuje iba jediným smerom - k Faith! Vydáte sa so mnou ako praví piráti. Pridajte sa k mojej posádke na tejto veľkolepej výprave - akurát možno skončíte premočení až na kožu!

  • Preskúmajte súostrovie Kalau'a so všetkými tými záhadnými a nádhernými ostrovmi - hra obsahuje cez 50 ručne kreslených lokácií.
  • Stretnite sa s viac ako 40 novými i starými priateľmi z Wet Dreams Don't Dry a porozprávajte sa so sviežimi novými priateľkami.
  • Pomôžte Larrymu vyriešiť náročné a vzrušujúce (a možno trochu erotické) nové hádanky a splňte všetky úlohy, aby sa dočkal svojho skutočne šťastného konca.





  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách