Lenovo Ideapad H100 herné slúchadlá, čierne

39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451337
Lenovo

Lenovo Ideapad H100 herné slúchadlá, čierne [GXD1C67963]

Náhlavná súprava Lenovo IdeaPad Gaming H100 ponúka úžasný zvuk, jasnú komunikáciu a dlhodobé pohodlie. Tieto elegantné slúchadlá na uši ponúkajú minimalistický dizajn a poskytujú zvuk turnajovej úrovne s 50 mm meničmi a otočným všesmerovým mikrofónom. Užijete si pohlcujúci herný zážitok a jasnú komunikáciu so spoluhráčmi. Stačí zapojiť 3,5 mm audio jack do vášho notebooku, PC, Macu alebo herného systému a ste pripravení do hry! Stereo slúchadlá, ktoré sú profesionálne vyladené k dokonalosti, je možné ovládať za behu pomocou vstavaného kolieska na ovládanie hlasitosti a posuvného tlačidla stlmenia pre okamžité stíšenie.
GXD1C67963

O produkte

  • Pohodlné nosenie
    Herná náhlavná súprava H100 je vyrobená z mäkkej peny a priedušného koženkového materiálu a vďaka nízkej hmotnosti sa budete cítiť pohodlnejšie počas maratónov. Otočný dizajn mikrofónu zaisťuje, že sa dá ľahko zbaliť. Pri hraní nikdy nerobíte kompromisy a tieto cenovo dostupné herné slúchadlá zase nerobia kompromisy v oblasti pohodlia ani bohatého, pohlcujúceho zvuku.

  • Audio na turnajovej úrovni, minimalistický dizajn
    Náhlavná súprava Lenovo IdeaPad Gaming H100 je spojencom hráčov. Jeho 50 mm meniče sú elegantné a ľahké a jeho všesmerový mikrofón zaisťuje, že váš tím nikdy neprepočuje príkaz. Náušníky z mäkkej peny, navrhnuté tak, aby poskytovali komfort bez kompromisov, sú zabalené v priedušnej koženke, aby ste sa cítili pohodlne počas herných maratónov.

  • Bezkonkurenčná kvalita zvuku
    Ponorte sa do detailov so špičkovými 50 mm meničmi, ktoré poskytujú bohatý a realistický zvuk. Profesionálne vyladené reproduktory je možné ovládať za chodu pomocou vstavaného kolieska hlasitosti.

  • Neprerušovaná komunikácia
    Keď víťazstvo závisí od komunikácie, neuveriteľný všesmerový mikrofón zachytávajúci hlas vás udrží v spojení s vašim tímom v reálnom čase. Pomocou posuvného tlačidla na stlmenie zvuku na H100 môžete tiež bez námahy prejsť zo živého vysielania na tichý režim.

  • Komfort bez kompromisov
    Aj keď je H100 ľahký a minimálny, nerobí kompromisy v pohodlí. Zistíte, že mäkké polstrované náušníky s priedušnou koženkou vám nikdy nespôsobia rušivé nepohodlie.

Technická špecifikácia
Typ on-ear
Konštrukcia uzavretá
Veľkosť meničov 50 mm
Frekvenčný rozsah 50 - 20 000 Hz
Harmonické skreslenie < 5 %
Impedancia 32 Ohm
Akustický tlak 110 dB
Mikrofón pasívny sklápací
jednosmerný
Vlastnosti ovládanie hlasitosti
stlmenie
Pripojenie Káblové cez 3,5 mm vstup
Prevádzkový rozsah teplôt -20 °C / 50 °C
Dĺžka kábla 1,8 m
Hmotnosť 223 g

Obsah balenia:

  • Slúchadlá
  • Audio kábel 3,5 mm na 3,5 mm
  • Penový kryt mikrofónu
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách