Lenovo IdeaPad Gaming 3 R5-4600H 8GB 512GB SSD 15.6"FHD IPS AG GTX 1650-4GB Win10Home Onyx Black

649,99 €
629,99 €
Cena bez DPH: 524,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446554
Lenovo

Lenovo IdeaPad Gaming 3 R5-4600H 8GB 512GB SSD 15.6"FHD IPS AG GTX 1650-4GB Win10Home Onyx Black [82EY003RCK]

Darček - Lenovo Legion Small myš Pad v cene 10,99 €
Herná podložka Lenovo Legion Small Mouse Pad vám umožní presnejšie pohybovať myšou. Odolný povrch z kvalitného textilu umožní plynulý pohybu a vysokú presnosť snímania myši, zatiaľ čo spodná protišmyková vrstva zabezpečí stabilitu.

Technická špecifikácia
Ergonomické prevedenie Nie
Farba čierna
Šírka 280 mm
Výška 240 mm
Hmotnosť 22 g
Zobraziť celý popis darčeka

Herné zážitky

Pozdvihnite svoje zážitky z hier a prejdite sa okolo noobov s notebookom, ktorý vám umožní vyliezť na vrchol rebríčka. Lenovo IdeaPad Gaming 3 je vašou bránou ku konkurenčnému hraniu s maximálne našliapanými komponentmi, ktoré si zamilujete. Vďaka hladkej čiernej farbe Onyx Black, ktorá láme svetlo a dravému designu vyzerá Lenovo IdeaPad Gaming 3 skvele za každej situácie. Úžasný displej s rozlíšením Full HD sa postará o to, aby každé zapnutie hry bolo vizuálnym zážitkom.

O produkte

  • Ponorte sa do výkonu
    Ste pripravení na vyššiu úroveň výkonu? Spustite svoje obľúbené herné tituly hladko a bez problémov. Dychberúci výkon dosiahnete s procesorom AMD Ryzen, grafikou NVIDIA GeForce, 8 GB operačnou pamäťou DDR4 a 512 GB SSD. Tieto výkonné komponenty zaisťujú, že s Lenovo IdeaPad Gaming 3 môžete spúšťať náročné hry s vysokým nastavením. Nebráňte sa pokroku a užite si všetky detaily, ktorými je hra obohatená. Hrajte, dominujte a víťazte s našliapaným strojom Lenovo IdeaPad Gaming 3.

  • Osudový pohľad
    Displej Lenovo IdeaPad Gaming 3 vám doručí iskru, ktorá chýba istému víťazstvu. 15.6“ Full HD obrazovka zaručí, že detaily budú podrobné, presné a jasné tak, aby ste mohli dosiahnuť skvelý zážitok, ale nielen to, aj výnimočné výkony. Uvidíte, ako ste ešte nevideli, budete hrať, ako ste zatiaľ nehrali a dosiahnete výsledky, o ktorých sa vám zatiaľ ani nesnívalo. Zborte hranicu dokonalých obzorov, zborte ich s Lenovo IdeaPad Gaming 3..

  • Víťazstvo je vo vašich rukách
    Skočte do hernej akcie s ovládacími prvkami, ktoré vám dopomôžu k slávnemu víťazstvu. Priestranná klávesnica IdeaPad Gaming 3 bola navrhnutá pre najnáročnejších hráčov. S dôkladne premysleným 1,5 mm zdvihom kláves pre dokonalé ovládanie, nevídanú presnosť a bielym podsvietením, bude každý dotyk ďalším klinčekmi do rakvy vašich herných nepriateľov. Praktický touchpad s podporou gest v kombinácii s ergonomickou klávesnicou vám poskytuje nevídané pohodlie pri dlhotrvajúcej práci na počítači.

  • Hojnosť konektivity
    Za samozrejmosť možno považovať integráciu rozhrania USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1 a nechýba ani moderný USB Type-C 3.1/3.2 Gen 1. Nevyhnutnou súčasťou sú aj technológie bezdrôtového pripojenia Bluetooth a WiFi, káblové Gigabit Ethernet a multimediálne rozhranie HDMI pre pripojenie externého zobrazovacieho zariadenia.

  • Nezabudli ani na streamerov
    Bolo vašim snom streamovať obľúbenú hru, ale doteraz ste k tomu nemali možnosť? Nevadí. Časy sa menia as Lenovo IdeaPad Gaming 3 môžete ukázať váš skill celému svetu. Webová kamera s rozlíšením HD, 2 x 1,5 W reproduktory s technológiou Dolby Audio a možnosť zapojenia mikrofónu, predstavujú šancu sa zviditeľniť v hernom svete.

lenovo-ideapad


Technická špecifikácia
Procesor
Procesor AMD Ryzen 5 4600H
Počet jadier 6
Frekvencia procesoru 3,0 GHz
Max frekvencia 4,0 GHz
Operačný systém Windows 10 Home
Displej
Uhlopriečka displeja 15,6"
Rozlíšenie displeja FHD (1920 x 1080)
Frekvencia displeja neuvedené
Typ displeja matný
Typ panelu IPS LCD
Dotykový displej nie
Pamäť
RAM 8 GB
Typ disku SSD
Kapacita pevného disku 512 GB
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1650 (GDDR6)
Výbava
Konektory 1 x HDMI
2 x USB Typ-A
1 x USB Typ-C
1x RJ-45
1x Slúchadlá/mikrofón
Čítačka kariet nie
Kamera 720 p, Camera Shutter
Klávesnica Podsvietená klávesnica s numerickou časťou
Čítačka odtlačkov prstov nie
Optická mechanika nie
Wifi WiFi 11ax, 2x2
Bluetooth v 5.0
Batéria
Výkon napájacieho zdroja 135 W
Batéria Li-ion 45 Wh, výdrž cca 6 hodín
Ostatné
Rozmery 359 mm x 250 mm x 25 mm
Hmotnosť 2,2 kg

Obsah balenia:

  • Notebook Lenovo
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách