Lenovo Tab M10 Plus Gen.3, 4/64GB, Storm Grey

+ Darček: Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 39 €
Cena s DPH
229 €
Cena bez DPH: 190,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 445980
Lenovo

Lenovo Tab M10 Plus Gen.3, 4/64GB, Storm Grey [ZAAJ0247CZ]

Darček - Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 39 €
S Lenovo ADP One vás už nič nezaskočí
Nehody sa stávajú. A preto k svojmu novému tabletu získate aj balíček Lenovo ADP One. Pokiaľ tablet neúmyselne zničíte, Lenovo vám ho raz bez akýchkoľvek prieťahov opraví alebo vymení za iný. Službu Lenovo ADP One je nutné registrovať na tejto stránke do 14 dní od kúpy. Lenovo ADP One získate zakúpením týchto zaridení:
  • celý zoznam TU


  • *Pre uplatnenie Lenovo ADP One v prípade rozbitia sa prosím obráťte na autorizovaný servis Lenovo na emaile support_Sk@lenovo.com alebo telefónnom čísle +421 850 232 406. Kompletné pravidlá nájdete tu.
    Zobraziť celý popis darčeka

    Slovenská oficiálna distribúcia:

    • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
    • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
    • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
    Bavte sa dlhšie. Študujte efektívnejšie. Prenosný tablet pre prvotriednu zábavu, ktorý je tiež perfektný pre študentov. Ponúka vynikajúci výkon s osemjadrovým procesorom a celodennou výdržou batérie, videá v rozlíšení až 1080p na 10,6" displeji s rozlíšením 2K a technológiou IPS. Osadený je špeciálnym čítacím režimom a certifikátom Low Blue Light pre dlhšie používanie bez námahy očí. Dokonalý zvuk vydávajú štyri pohlcujúce reproduktory s technológiou Dolby Atmos.

    O produkte

    • Prvotriedna zábava
      Užite si ohromujúci 10,6" 2K displej s technológiou IPS na Tab M10 Plus Gen 3. Pozrite sa na Netflix, Disney+ a ďalšie v rozlíšení až 1080p, čo je maximálne rozlíšenie videa dostupné pre mobilné zariadenia. A s certifikáciou TÜV Low Blue Light si môžete užívať dlhé hodiny pri obrazovke – navyše so štyrmi reproduktormi, ktoré vás obklopia pohlcujúcim zvukom.
    • Pracujte múdro — nie zložito
      Ľahký prenosný tablet, ako je Tab M10 Plus Gen 3, je tiež skvelý pre študentské výskumy a projekty. Spolupracuje s aplikáciou Lenovo Instant Memo, vďaka ktorej je interakcia s obrazovkou hračka, od ručne písaných poznámok a náčrtov cez označovanie dokumentov až po preťahovanie textu. A pre maximálnu rýchlosť a pohodlie môžete pridať voliteľný stylus Lenovo Precision Pen 2 (nie je súčasťou balenia).
    • Sústreďte sa s režimom čítania
      Pohlcujúci režim čítania šetrí vaše oči pri dlhom používaní tabletu. Zlepšuje čitateľnosť tým, že simuluje farebnosť stránok v tlačenej knihe, takže imituje čítanie na papieri. Použite stlmené nastavenie chromatiky alebo prepnite na mono/stupne šedej, aby ste sa mohli lepšie sústrediť a znížili námahu očí, či už čítate e-knihu, upravujete dlhý dokument, alebo čokoľvek iné.
    • Vždy v obraze
      Tablet Tab M10 Plus Gen 3 je poháňaný operačným systémom Android 12. Získate všetky najnovšie funkcie systému Android 12 a užijete si skvelé zabezpečenie a ďalšie vylepšenia - s ešte novšou verziou, Android 13, ktorá sa očakáva v roku 2023.
    • Skvelý výkon a dlhá výdrž batérie
      Prehrávajte filmy, študujte a robte multitasking aj bez pripojenia k zásuvke. Vďaka kvalitným osemjadrovým procesorom ponúka Tab M10 Plus Gen 3 skutočný výkon. A s celodennou výdržou batérie môžete vziať tablet so sebou kamkoľvek.
    • Urobte dojem
      Tab M10 Plus Gen 3 disponuje odvážnym a moderným dizajnom so skvelými funkciami. Je veľmi tenký – iba 7,45 mm – a jeho hmotnosť začína na 465 g. Vďaka hliníkovému šasi je ľahký a zároveň odolný. A s možnosťou dvoch farebných prevedení Storm Grey a Frost Blue vystúpite z davu.
    • Ideálny aj pre deti
      Google Kids Space – predinštalovaný na tabletoch Lenovo – pomáha deťom objavovať, tvoriť a rásť vďaka knižnici s kvalitným obsahom, ktorý im otvára nové cesty, ako sa vyvíjať. Pomocou rodičovskej kontroly aplikácie Family Link môžete spravovať dostupný obsah zo svojho vlastného zariadenia a nastavovať časové limity doby strávenej pri zariadení atď. (*Google Kids Space vyžaduje pre vaše dieťa účet Google. Rodičovská kontrola vyžaduje program Family Link na podporovanom zariadení Android, Chromebook alebo iOS. Knihy a videoobsah nie sú k dispozícii vo všetkých oblastiach. Videoobsah závisí od dostupnosti aplikácie YouTube Kids. Obsah kníh vyžaduje aplikáciu Google Play Books. Dostupnosť aplikácií, kníh a videoobsahu sa môže bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť. Google Assistant nie je v Google Kids Space k dispozícii.)
    • Tie najužitočnejšie aplikácie od Google
      Máte radi fotografie? Astronómiu? Hľadáte nové spôsoby, ako byť v spojení s priateľmi? Google Play ponúka aplikácie pre všetko a ešte viac. Google Play Protect navyše udržuje vaše zariadenie čisté a vaše dáta v bezpečí. Skenuje viac ako 100 miliónov aplikácií denne, dokonca aj tie, ktoré ste ešte nenainštalovali, aby ste mohli zabezpečiť svoje dáta pred všetkými zle fungujúcimi aplikáciami.

    Technická špecifikácia

    Veľkosť/Prevedenie
    Rozmer251.2 x 158.8 x 7.45 mm
    Hmotnosť465 g
    Prevedeniekovový rám, kovový kryt
    Displej
    Veľkosť10.61"
    Rozlíšenie2000 x 1200 px
    Frekvenčná odozva60 Hz
    Hustota px220 ppi
    Jas400 nitov
    TechnológiaIPS
    Inémultidotykový, kapacitný
    Systém/Procesor
    Operačný systémAndroid 12
    ChipsetMediatek Helio G80
    CPUOcta-core (2x2.0 GHz Cortex-A75 & 6x1.8 GHz Cortex-A55)
    GPUMali-G52 MC2
    Pamäť
    Vnútorná pamäť64 GB
    Operačná pamäť (RAM)4 GB
    Slot pre pamäťovú kartumicro-SD (do 1TB)
    Fotoaparát/Kamera
    Zadný 8 Mpx, AF, 1080p@30fps
    Predný 8 Mpx
    Zvuk
    Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
    Reproduktoráno, stereo 4x
    Mikrofónáno
    3.5mm jackáno
    OstatnéDolby Atmos
    Komunikácia
    WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
    Bluetooth5.0, LE
    NFCnie
    GPSáno
    Infraportnie
    FM rádioáno
    KonektoryUSB-C (USB 2.0)
    Senzory
    Accelerometerzabezpečuje pretáčanie displeja horizontálne/vertikálne
    Proximityzabezpečuje vypnutie obrazovky počas telefonovania
    Ambient Lightzabezpečuje automatickú úpravu jasu podľa okolitého svetla
    Ostatné
    Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
    Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
    Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
    Pribalené:Folio Case + Film
    Batéria
    Kapacita7700 mAh
    Typ článkovLi-Pol
    Prevedenievstavaná

    Produktové video


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách