Lenovo Tab P12 Pro, 8/256GB, Storm Grey

+ Darček: Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 99 €
829 €
749 €
Cena bez DPH: 624,17 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438373
Lenovo

Lenovo Tab P12 Pro, 8/256GB, Storm Grey [ZA9D0019CZ]

Darček - Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 99 €
S Lenovo ADP One vás už nič nezaskočí
Nehody sa stávajú. A preto k svojmu novému tabletu získate aj balíček Lenovo ADP One. Pokiaľ tablet neúmyselne zničíte, Lenovo vám ho raz bez akýchkoľvek prieťahov opraví alebo vymení za iný. Službu Lenovo ADP One je nutné registrovať na tejto stránke do 14 dní od kúpy. Lenovo ADP One získate zakúpením týchto zaridení:
  • celý zoznam TU


  • *Pre uplatnenie Lenovo ADP One v prípade rozbitia sa prosím obráťte na autorizovaný servis Lenovo na emaile support_Sk@lenovo.com alebo telefónnom čísle +421 850 232 406. Kompletné pravidlá nájdete tu.
    Zobraziť celý popis darčeka

    Slovenská oficiálna distribúcia:

    • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
    • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
    • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
    Prémiový tablet Lenovo s podporou Wifi sa od staršieho predošlého modelu Tab P11 Pro líši nielen konektivitou, ale aj veľkosťou displeja, výkonnejším procesorom, vyššou kapacitou pamätí a silnejšou batériou s rýchlejším nabíjaním.
    tablet-lenovo-banner


    Lenovo Tab P12 Pro prináša tenkú celokovovú konštrukciu s hrúbkou necelých šesť milimetrov a vzhľadom na veľkosť uhlopriečky aj nízku hmotnosť - len 565 gramov. Tablet je vybavený štyrmi reproduktormi JBL so surround efektom a podporou Dolby Atmos.

    Lenovo Tab P12 Pro ponúka všetko, čo by ste od prémiového zariadenia očakávali – kvalitný 12,6-palcový AMOLED displej s 2K rozlíšením 1600 x 2560 bodov a 120 Hz obnovovacou frekvenciou, 10 200 mAh batériu s dlhou výdržou a rýchlym 45 W nabíjaním (so samostatne predajnou rýchlonabíjačkou) aj výkonný hardvér. Čipset Snapdragon 870 5G je doplnený 8 GB operačnou pamäťou RAM a 256 GB úložiskom s možnosťou rozšírenia microSD kartami.

    K tabletu môžete pripojiť hardvérovú klávesnicu s trackpadom (samostante predajná) a zvýšiť tak svoju produktivitu. Určite oceníte aj dotykové pero Lenovo Precision Pen 3, ktoré sa automaticky spáruje s tabletom a spustí špeciálnu aplikáciu Instant Memo – tá transformuje všetok obsah vytvorený perom na písaný text, takže si môžete písať a kresliť kdekoľvek sa vám zachce. Pero sa nabíja bezdrôtovo v magnetickom držiaku a ponúka aj funkciu diaľkového ovládania pomocou tlačidla – stačí kliknúť a prepnete si pesničku alebo urobíte fotku z prednej či zadnej kamery.

    Vo vypínači je integrovaná čítačka odtlačkov. Na zabezpečenie obsahu môžete využiť aj rozpoznávanie tváre. Vpredu sú umiestnené dve 8 Mpix kamery, vzadu nájdeme hlavný 13 Mpix a 8 Mpix širokouhlý fotoaparát.

    Kľúčové vlastnosti Lenovo Tab P12 Pro

    • Perfektný obraz
      O obraz sa stará 12,6-palcový AMOLED displej s rozlíšením 2560 x 1600 pixelov a vylepšeným detailným rozvrhnutím subpixelov S-Stripe RGB pre zníženie zrnitosti. Displej pokrýva 107 % farebného spektra NTSC a vďaka jasu 600 nitov je pripravený aj na Dolby Vision obsah doplnený o HDR10+
    • Prvotriedny zvuk
      Ponorte sa do obľúbených skladieb, filmov a programov vďaka štyrom reproduktorom JBL so surround efektom a hlbším basovým efektom s podporou Dolby Atmos. Ocitnite sa v centre akcie, vychutnajte si filmový a pohyblivý zvuk, ktorý vás obklopí a poskytne pohlcujúci zážitok. Užite si maximálnu kvalitu zvuku bez ohľadu na to, kam tablet umiestnite.
    • Doplnková výbava
      Na tele tabletu možno vidieť aj magnetické POGO piny slúžiace na pripojenie klávesnice. Tú bude dopĺňať nové dotykové pero Precision Pen 3, ktoré sa automaticky spáruje s tabletom a spustí špeciálnu aplikáciu Instant Memo – tá transformuje všetok obsah vytvorený perom na písaný text. Pero sa nabíja bezdrôtovo v magnetickom držiaku a ponúka aj funkciu diaľkového ovládania pomocou tlačidla, ktoré slúži aj ako vzdialená spúšť fotoaparátu.
    • Výkon
      Qualcomm Snapdragon 870 sa postará o výkon počas všetkých aktivít.
    • Pamäť
      Tablet disponuje operačnou pamäťou až 8 GB, vnútornou pamäťou s veľkosťou 256 GB. Interné úložisko je možné rozšíriť pomocou microSD karty, či externého disku pripojeného cez USB-C port.
    • Pripojenie
      Lenovo Tab P12 Pro ponúka rýchle pripojenie prostredníctvom Wi-fi 6. Vďaka mobilnému systému Qualcomm FastConnect 6800, ktorý v závislosti od výberu modelu podporuje Wi-Fi 6 alebo aj 5G
    • Batéria a výdrž
      Tablet ponúka veľkú kapacitu batérie – 10 200 mAh s výdržou až 17 hodín. Výdrž batérie v standby režime je až 4.7 týždňa, pri prehrávaní online videí 14 hodín, pri hovoroch (WWAN model) 15 hodín, rovnako, ako pri prehrávaní hudby a v prípade surfovania na internete 10 hodín. Plne nabitý tablet máte pri tom za menej, ako 3 hodiny.
    • Spolupráca s ďalšími zariadeniami
      Pre prepojenie s PC môžete využiť bezdrôtové riešenie s názvom Project Unity. Táto aplikácia jednoducho premení Lenovo Tab P12 Pro na inteligentného spoločníka PC, ktorý sa rýchlo spáruje a rozšíri či zrkadlí plochu, keď treba. S Project Unity môžete mať napríklad na počítači spustený videohovor, zatiaľ čo plochu tabletu využijete na zdieľanie obrázkov či textov vo virtuálnom prostredí hovoru.
    • Zachyťte okamih
      Aj keď 89 % prednej strany zariadenia pokrýva displej, do rámu k nemu sa zmestil ešte 8 Mpx selfie fotoaparát. Vzadu má Lenovo Tab P12 Pro hlavný 13 Mpx a ultraširokouhlý 5 Mpx fotoaparát.
    tablet-lenovo-banner-2


    Technická špecifikácia

    Veľkosť/Prevedenie
    Rozmer285.6 x 5.63 x 184.5 mm
    Hmotnosť565 g
    Prevedeniecelokovové
    Displej
    Veľkosť12,6"
    Rozlíšenie2560 x 1600 px
    Jas400 nitov
    Podpora stylusuáno
    Systém/Procesor
    Operačný systémAndroid 12
    ChipsetQualcomm SoC Platform
    CPUQualcomm Snapdragon 870 (8C, 8x Kryo 585 @3.2GHz)
    GPUQualcomm Adreno 650
    Pamäť
    Vnútorná pamäť256 GB
    Operačná pamäť (RAM)8 GB
    Slot pre pamäťovú kartumicro-SD (do 1TB, FAT32; 1TB, exFAT)
    Fotoaparát/Kamera
    Zadný Rear 13.0MP (Wide) + 5.0MP (Ultrawide)
    Predný 8.0MP + ToF Sensor
    Zvuk
    Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
    Reproduktoráno, 4x, stereo
    Mikrofónáno, 2x
    OstatnéDolby Atmos
    Komunikácia
    WLANWi-Fi, 11ax, 2x2, Wi-Fi Direct, hotspot
    Bluetooth5.2
    NFCpre bezdrôtové nabíjanie a prenos dát z pera Lenovo Precision Pen 3
    Infraportnie
    KonektoryUSB-C 3.2 Gen 2, pogo pin
    Senzory
    Accelerometeráno
    Ambient lightáno
    e-Compassáno
    Gyroscopeáno
    Hall sensoráno
    ToF Proximityáno
    Ostatné
    Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
    Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
    Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
    Batéria
    Kapacita10200 mAh
    Typ článkovLi-Pol
    Prevedenievstavaná
    Rýchlonabíjanieáno, 45 W (so samostatne predajnou rýchlonabíjačkou)
    tablet-lenovo-banner-1


    Obsah predajného balenia:

    • tablet
    • adaptér
    • USB-C kábel
    • Lenovo Precision Pen 3
    • dokumentácia

    Produktové video


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách