Logitech G Saitek Pro Flight Multi Panel

109 €
84,99 €
Cena bez DPH: 70,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 408053
Logitech

Logitech G Saitek Pro Flight Multi Panel [945-000009]

Kompaktný rádiový panel do každej kabíny. Letový rádiový panel je skupina štyroch LED displejov s ovládacími prvkami na nastavenie rôznych komunikačných alebo navigačných funkcií. Preč sú dni problémov s ovládaním na obrazovke pre funkcie COM1 / 2, NAV1 / 2, DME, ADF a XPDR. Každý displej pracuje v reálnom čase s FSX, X-Plane a Prepar3D. Jeden alebo viac rádiových panelov sa ľahko integruje do kokpitu Flight Simulator alebo do vášho domáceho nastavenia.

Ovládanie a nastavenie v reálnom čase. Prevezmite kontrolu v realistickejšom kokpite. Vykonajte real-time a presné zmeny v sim alebo na rádiovom paneli. Zmeňte frekvencie v rámci svojho simu a panel podľa toho reaguje. Zmena frekvencie na paneli a sim automaticky a okamžite odráža váš výber.

Plne prispôsobiteľné pre všetky podmienky lietania. Modulárne a zameniteľné. Prístroje Logitech G môžu byť umiestnené jeden na druhom alebo vedľa seba. Chcete panel Rádio nad panelom Multi? Hotovo. Chcete, aby bol váš prepínací panel vľavo od vášho strmeňa? Poďme na to. Ľahko použiteľné montážne konzoly poskytujú prostriedky na usporiadanie vašej simulácie letu v konfigurácii obmedzenej iba vašou fantáziou.

Technické špecifikácie

  • Pre PC: Windows 10,8.1,7
  • Pripojenie: 1x USB 2.0
  • Dĺžka kábla: 1.8 m
  • Rozmery: 12,8 x 5,5 x 8,4 cm


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách