Logitech G X52 Professional HOTAS

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
259,99 €
179,99 €
Cena bez DPH: 149,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 423400
Logitech

Logitech G X52 Professional HOTAS [945-000003]

X52 Professional H.O.T.A.S. je plne integrovaný, praktický letecký ovládač s plynom a ovládacou pákou. Bol účelovo navrhnutý, aby splnil či prevýšil očakávania najlepších pilotov vesmírnych a leteckých simulátorov.

Ovládač X52 Professional povyšuje všetky výnimočné prvky pôvodného ovládača X52 na novú úroveň. Ale tým to nekončí. Vylepšený multifunkčný displej LCD zobrazuje herné dáta v reálnom čase, nový presný centrovací mechanizmus s dvomi pružinami je vybavený kovovým kužeľom, a na dôkaz pokroku sa ovládač pýši úplne novým dizajnom s vylepšenými materiálmi.

PRIPRAVENÉ PRE MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR

Vzneste sa k oblohe a vychutnajte si radosť z lietania na maximum v novej generácii Microsoft Flight Simulatore s leteckým vybavením Logitech G. Cestujte po celom svete s úžasnými detailmi a s viac ako 37 tisícmi letísk, 2 milióny miest, 1,5 miliardami budov, skutočnými horami , cestami, stromy, rieky, zvieratá, prevádzkou a ďalšími. Otestujte si svoje pilotovacie zručnosti v náročných podmienkach, ako sú nočné lietanie, simulácia poveternostných vplyvov v reálnom čase, a realistické počasie v dynamickom a živom svete. Toto vybavenie je úplne kompatibilné s technológiou plug-and-play. Nie je potrebné nahrávať ovládače ani inštalovať doplnkový softvér.

logi_zaciatok1


PODSVIETENÉ TLAČIDLÁ A LCD MONITOR

Podsvietené kľúčové tlačidlá na páke a plyne umožní ich ľahšiu identifikáciu v situáciách, kedy nie je času nazvyš. Vylepšený displej LCD s nastaviteľným podsvietením vám poskytne rýchly prehľad o konfigurácii tlačidiel, a novo aj možnosť si zobraziť a reagovať na podnety z vysielačky v hre u najrozšírenejších leteckých simulátorov, napr. FSX, X-Plane, Prepar3D.

CENTROVACÍ MECHANISMUS S DVOMA PRUŽINAMI

Vysoko presný centrovací mechanizmus zabezpečí, že joystick sa pri pustení vždy ľahko vráti do stredovej polohy. Bezkontaktná technológia na osiach X a Y zvýši presnosť ovládania a zároveň navýši odolnosť. Odpor páky sa pri pohybe od stredovej pozície zvyšuje.

logi_centro


PROGRESÍVNY, NASTAVITEĽNÝ PLYN

Progresívne funkcie jednotky plynu skvalitňujú odozvu lietadla. Zarážky (fyzické značky ukazujúce, kde dôjde k aktivácii určitej akcie) uľahčujú ovládanie voľnobehu, prídavného spaľovania a brzdiacich motorov vášho stroja. A ďalší prispôsobiteľný prvok ovládača X52, otočný regulátor predpätie, vám umožní meniť odpor plynu podľa vašich letových potrieb.

logi_progres


3D OTOČNÝ OVLÁDAČ SMEROVÉHO KORMIDLA

Otočný ovládač kormidla joysticku dodá letu nový rozmer ovládania. Ak uprednostňujete tradičnejší spôsob ovládania, prepínač aretácie kormidla deaktivuje funkciu otáčania a umožní pohyb len v osiach X a Y - ideálne pre použitie s pedálmi Logitech G Flight Rudder Pedals (predávané samostatne)

logi_3D


MODERNÝ SYSTÉM NASTAVENIA ÚCHOPU

Systém nastavenia rukoväte v piatich pozíciách prispôsobí ovládač vášmu štýlu úchopu a veľkosti ruky. A pre dosiahnutie maximálneho pohodlia pri vašich epických rokoch je páka joysticku vybavená kontúrami, do ktorých zapadnú vaše prsty.

logi_modern


VÝKONNÝ SOFTWARE PROGRAMMING

Stiahnuteľný softvér vám umožní vytvoriť vlastné profily pre vaše vesmírne a letecké simulátory. Tri režimy nastavenia a prepínač ovládaný malíčkom poskytujú rozšírené možnosti programovania pre ešte precíznejšie ovládanie všetkých 7 osí, 3 tlačidiel HAT, mikropáčiek myši a 19 programovateľných tlačidiel, s tromi programovateľnými farbami kontrolky LED pre každé tlačidlo. Stiahnuteľná sada Software Development Kit umožňuje náročným užívateľom vytvárať svoje vlastné interakcie multifunkčného LCD displeja.

Fyzické parametre

  • Ovládacia páka: Dĺžka: 17 cm, Šírka: 17 cm, Výška: 27,8 cm, hmotnosť: 905 g
  • Dĺžka kábla (napájanie / nabíjanie): 140,2 cm
  • Plyn: Dĺžka: 17 cm, Šírka: 17 cm, Výška: 19 cm, hmotnosť: 728 g
  • Dĺžka kábla (napájanie / nabíjanie): 140,2 cm
  • Typ pripojenia: USB
  • USB protokol: USB 2.0
  • Rýchlosť USB: vysokorýchlostné
  • Indikátory (LED): áno
  • Displej LCD: áno
  • Porty USB (integrované): nie
  • Podsvietenie: áno

    Systémové požiadavky:
  • Windows®: 10, 8.1, 7
  • 2x port USB 2.0

    Kompatibilita s PC hrami:
  • Kompatibilný s väčšinou najrozšírenejšieho vesmírneho, leteckého a bojového simulačného softvéru a hier, vrátane: Elite: Dangerous, Star Citizen, Battlefield 1, Flight Simulator X, Flight Simulator 2004, War Thunder a mnoho ďalších kompletný zoznam nájdete na stránke výrobcu.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách