Logitech G X56 HOTAS

299,99 €
229,99 €
Cena bez DPH: 191,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 410887
Logitech

Logitech G X56 HOTAS [945-000059]

Logitech G zaradila do ponuky modernej ovládač X56 H.O.T.A.S., ktorý svojím konceptom skvalitní zážitok z hier virtuálnej reality a žánru vesmírnych simulácií, ktorý sa znovu vracia na výslnie. Je žiarivým príkladom dokonalého ovládania - je vybavený analógovým páčkami ovládanými palcom, 16bitovým podsvietením RGB osí krídeliek a výškoviek, 189 programovateľnými ovládacími prvkami a ďalšími funkciami.

Modernizovaný ovládač X56 disponuje novou povrchovou úpravou v maskovacej čiernošedej farbe a konštrukčnými zmenami v reakcii na spätnú väzbu komunity. Očakávajte ešte úžasnejšie zážitky pre všetky typy nadšencov - od hrania pre zábavu v štýle plug-and-play po profesionálne simulácie vyladené k dokonalosti.

V moderných vesmírnych simulátoroch s dynamickejšou fyzikou vesmírnych plavidiel je ovládanie oveľa komplexnejšie. A dokonale odlišné od bežných leteckých simulátorov v atmosfére. 6DOF je skratka pre šesť stupňov voľnosti - stúpanie, nakláňanie, zatáčanie, späť, vpred, hore, dole, vľavo a vpravo - toto všetko je potrebné mať na pamäti. Ovládač X56 je vybavený jedinečnými, účelovými analógovými mini páčkami ovládanými palcom, ktoré vám umožnia ovládanie štyroch ďalších osí a dvakrát toľko tlačidiel.

Či už ste v žiary bitky alebo sa chystáte vysunúť podvozok u vesmírnej stanice, ovládač X56 vám poskytne heroické prostredie potrebné pre ten najlepší zážitok. Upravte si RGB podsvietenie plného spektra farieb podľa svojich predstáv pomocou softvéru plného funkcií.

  • Odkaz na stiahnutie potrebného softvéru TU

    Na obrazovke pri hraní najnovších hier uvidíte nielen presné kopírovanie pohybov moderného ovládača HOTAS X56, ale takisto budete mať dokonale pod kontrolou aj ovládacie prvky. Tieto dôvody a tiež obrovské množstvo a citlivosť ovládacích prvkov robí ovládač X56 ideálny pre projekčné helmy (head-mounted display - HMD) a hry virtuálnej reality. Nasaďte si náhlavnú súpravu, vezmite ovládač X56 a nekonečné dobrodružstvo môže začať.

    Kombinácia bezkontaktných senzorov Hallova efektu v rámci 16-bitových osí krídelká a výškovky a nastaviteľného systému predpätia pružín prepožičiava ovládaču X56 nevídanú úroveň citlivosti a miery ovládania páky. Pre navýšenie miery prispôsobenia máte k dispozícii štyri pružiny o rôznom predpätí. Alebo sa môžete rozhodnúť nepoužívať pružiny vôbec.

    Inovatívny dvojitý ovládač plynu je ideálny pre vesmírne plavidlá a lietadlá s dvoma motormi, a ešte vhodnejšie pre situácie, kedy vám pri bitke vysadí hlavný motor, a vy ste odkázaní len na jeden. Nastavte si mieru trenia pre posun oboch ovládačov plynu, a ak je vami zvolenej plavidlo vybavené jedným motorom, aretácia plynu efektívne premení dva ovládače na jeden.

    Prispôsobte si všetkých 13 osí, 5 tlačidiel HAT a 31 programovateľných tlačidiel v troch režimoch. Prispôsobte si mŕtve pásma a reakčné krivky pre vyladenie os. Priraďte ľubovoľné tlačidlo ľubovoľnému počtu príkazov simulátore, napríklad prídavnému spaľovaniu, skoku do hyperpriestoru, zameranie cieľa a paľbe zbraňové skupiny. Softvér vám tiež umožní ovládači X56 priradiť príkazy myši a klávesnice, od stiskov jednej klávesy po načasované makro príkazy.

    Fyzické parametre:

    Ovládacia páka:
  • Rozmery: 18,5 x 22,5 x 26,6cm (D x Š x V)
  • Hmotnosť: 1123g

    Plyn:
  • Rozmery: 18,5 x 22,5 x 17cm (D x Š x V)
  • Hmotnosť: 1156g
  • Dĺžka kábla 2m

    Systémové požiadavky:
  • Windows®: 10, 8.1, 7
  • 2x port USB 2.0

    Kompatibilita s PC hrami:
  • Kompatibilný s väčšinou najrozšírenejšieho vesmírneho, leteckého a bojového simulačného softvéru a hier, vrátane: Elite: Dangerous, Star Citizen, Battlefield 1, Flight Simulator X, Flight Simulator 2004, War Thunder a mnoho ďalších kompletný zoznam nájdete na stránke výrobcu


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách