Logitech G29 závodný volant a pedále pre PlayStation a PC

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
309,99 €
239,99 €
Cena bez DPH: 199,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 308287
Logitech

Logitech G29 závodný volant a pedále pre PlayStation a PC [941-000112]



Zakúp si akýkoľvek z vybraných produktov značky Logitech (aj taký, pri ktorom nie je táto informácia) v rozmedzí od 4. 3. 2024 do 31. 3. 2024 a vyplň do formulára kód, ktorým sa zaradíš do žrebovania o množstvo skvelých cien. Kód od nás získaš e-mailom najneskôr do 7 dní od tvojej objednávky. Detailné pravidlá a podmienky tejto súťaže nájdete na tejto stránke. Pokiaľ si zakúpiš viac produktov, prihlás sa určite viackrát. Za každý produkt získaš jeden kód. Neposkytuj svoj kód nikomu ďalšiemu, prišiel by si o šancu vyhrať! Žrebovanie výhercov prebehne najneskôr 20. 4. 2024, kedy budú usporiadateľom súťaže všetci výhercovia kontaktovaní na emailových adresách uvedených v prihláške.





Na vlastnej koži

Navrhnutý pre dokonalý zážitok z jazdy so spätnou väzbou od dvoch motorov, radiacimi páčkami z nehrdzavejúcej ocele a ručne šitým koženým volantom. Nastaviteľné podlahové pedále vám umožnia zrýchľovať, brzdiť a radiť rýchlosti ako v skutočnom aute.

O produkte

  • Plný plyn, plná kontrola
    Driving Force od Logitech G, ktorý je neúnavne navrhnutý pre dokonalý zážitok z jazdy, posúva najnovšie pretekárske hry na najvyššiu úroveň. Jednoducho ste nezažili simuláciu pretekov, ak ste svoje superauto nechytili za volant.

  • Skutočný volant
    Pohlcujúca simulácia jazdy ožíva v detailoch. Spätná väzba sily s dvoma motormi vám dáva pocit, že každé prešmyknutie pneumatiky a zmena terénu. Pevné oceľové guľôčkové ložiská v hriadeli kolesa dodávajú hmotnosť a odolnosť. Nerezové radiace páky a podlahové pedále vyvíjajú presnú silu. Ručne šité kožou potiahnuté koleso robí každé auto luxusom. Špirálové ozubenie zaisťuje hladký a tichý chod.

  • Spätná väzba
    Cítite svoje pneumatiky v každej zákrute a type terénu. Presne vnímajte nedotáčavosť a pretáčavosť. Pocíťte každý posun hmotnosti a prešmykovanie pneumatík a stav vozovky, ktorý ich spôsobil. Výkonná spätná väzba sily s dvoma motormi realisticky simuluje účinky sily, takže môžete reagovať okamžite a presne.

  • Motoristický e-šport
    Driving Force zvláda stres z pretekov a je skonštruovaný pre dlhotrvajúcu spoľahlivosť. V hriadeli kolesa sú použité pevné oceľové guľôčkové ložiská. Nerezové radlice a pedály sa cítia skvele pod tlakom. Koleso je potiahnuté vysoko kvalitnou, ručne šitou kožou pre pocit prémiového športového auta. Chyť svoje auto za volant a získaj realistickejší, pohodlnejší a odolnejší pretekársky zážitok.

  • Ozubenie s anti-flashback
    Výnimočne plynulý a tichý chod riadenia vďaka špirálovým prevodom po vzore prevodov používaných v automobilových prevodovkách. Anti-backlash udržuje koleso a pedále pevne a maximalizuje vašu kontrolu. Driving Force Racing Wheel je tiež vybavený dlhotrvajúcim spoľahlivým snímačom riadenia s hallovým efektom, ktorý využíva magnetické polia na snímanie polohy volantu.

  • Ovládacie prvky na volante
    Všetky vaše ovládacie prvky sú tam, kde ich môžete dosiahnuť. D-Pad, tlačidlá a pádla radenia sú začlenené do pretekárskeho volantu. LED kontrolky umiestnené tesne nad stredom kolesa vám presne povedia, kedy máte zaradiť vyšší alebo nižší prevodový stupeň, aby ste udržali maximálnu akceleráciu bez toho, aby ste spustili oči z trate. 24-bodový otočný volič a tlačidlá +/- na prednej strane volantu vám umožňujú ešte viac doladiť vaše preferencie pri jazde.

  • Otočenie o 900°
    Otáčanie pohonu Driving Force od jedného k druhému o 900 stupňov znamená, že môžete volantom otočiť dva a pol krát. Je to rovnaký stupeň pohybu ako volant vo vnútri auta.

  • Zostaňte sústredení
    Ľahko zistite, či je vaše riadenie vytočené pomocou vizuálneho signálu vo vašom periférnom videní. Prúžok na volante je vizuálnym indikátorom toho, ktorým smerom koleso smeruje.

  • Nastaviteľné pedále
    Udržujte realistickejšiu polohu tela vodiča pomocou samostatnej jednotky podlahových pedálov s integrovanými pedálmi plynu, brzdy a spojky. Driving Force vám umožní pohodlne zrýchľovať, brzdiť a meniť prevodové stupne s pocitom skutočného auta.

  • Citlivý na tlak
    Nelineárny brzdový pedál napodobňuje výkon brzdového systému citlivého na tlak pre citlivejšie a presnejšie brzdenie. Pre ešte jemnejšiu kontrolu zmeňte polohu pedálov, aby ste uľahčili vykonávanie manévrov medzi pätou a špičkou.

  • Stabilná, pevná základňa
    Pedálová základňa Driving Force obsahuje gumené nožičky na tvrdé povrchy a patentovaný systém uchytenia na koberci, ktorý pomáha vašim pedálom zostať presne tam, kde ich umiestnite.

Technická špecifikácia
Volant
Otáčanie 900 stupňov lock-to-lock
Vlastnosti Senzor riadenia s Hallovým efektom
Spätná väzba sily dvoch motorov
Poistka proti prehriatiu
Materiál Špice - Eloxovaný hliník
Kryt - Ručne šitá koža
Hriadeľ - Oceľ
Radiace lopatky - Brúsená nehrdzavejúca oceľ
Upevňovacie svorky - Nylon plnený sklom
Rozmery 270 x 260 x 278 mm
Hmotnosť 2,25 kg
Pedále
Vlastnosti Nelineárny brzdový pedál
Patentovaný systém uchytenia na koberec
Textúrovaný grip na päte
Vlastná kalibrácia
Materiál Rámy a ramená - oceľ valcovaná za studena
Puzdrá piestov - Polyoxymetylénový termoplast (POM)
Rozmery 167 x 428,5 x 311 mm
Hmotnosť 3,1 kg
Všeobecné
Kompatibilita PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5
Windows 7, 8, 8.1, 10, 11
Systémové požiadavky Pre PlayStation
Systém PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5
Hra, ktorá podporuje pretekársky volant Logitech force

Pre PC
Windows 11 alebo Windows 10
150 MB voľného miesta na pevnom disku
Port USB 2.0
Pripojenie 1x USB 2.0

Obsah balenia:

  • Logitech G29 volant
  • Logitech G29 pedále
  • Zdroj
  • Dokumentácia
K volantu je možné dokúpiť tiež originálnu prevodovku Logitech Driving Force Shifter.



Logitech G29 Driving Force Racing Wheel - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 4 hodnotení.
100%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
4 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
0 x
5,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotili 4 zákazníci
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách