Logitech Gaming G513 s lineárnymi spínačmi Carbon- USB, RGB - čierna US layout

Cena s DPH
159,99 €
Cena bez DPH: 133,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 443373
Logitech

Logitech Gaming G513 s lineárnymi spínačmi Carbon- USB, RGB - čierna US layout [920-008857]

Výkonnosť novej generácie, moderný dizajn
G513 je vysoko výkonná herná klávesnica vyznačujúca sa frekvenciou odozvy 1 ms a možnosťou voľby medzi dvoma variantmi pokročilých mechanických spínačov - Romer-G hmatovými, Romer-G lineárnymi a spínačmi GX Blue. Podsvietenie s plným spektrom farieb RGB v kombinácii s technológiou LIGHTSYNC povyšuje využívanie podsvietenia u vašich hier na úplne novú úroveň. Hliníková zliatina prepožičiava základnej klávesnice vzhľad pripomínajúci dýku, umocnený prekrásnym lešteným kovovým povrchom

  • Podsvietenie RGB a Lightsync
    Prispôsobiteľné, s plným spektrom farieb RGB Klávesnica G513 disponuje plným spektrom viac ako 16,8 mil. Farieb RGB s možnosťou prispôsobenia podsvietenia jednotlivých kláves. Vytvorte si vlastné animované efekty RGB alebo si vyberte z predvolených efektov podsvietenia a animácií. A vďaka novej technológii LIGHTSYNC je podsvietenie riadené hrami - výsledkom je ten najintenzívnejší zážitok pri využití farebného spektra RGB.

  • Výber mechanických spínačov
    Výkonnosť na mieru vášmu štýlu.
    Vyberte si z troch rôznych mechanických spínačov: Romer-G hmatové, Romer-G lineárny a GX Blue. Romer-G hmatové spínačepredstavujú východiskovú voľbu - disponujú aktivačným bodom, ktorý zreteľne pocítite.
    Romer-G lineárny spínača sa vyznačujú jemným a prakticky nehlučným stlačením. Obe varianty spínačov Romer-G sa vyznačujú aktivačný drahou 1,5 mm, vďaka čomu sú o 25% rýchlejšie ako bežné spínača.
    Spínače GX Blue sa vyznačujú ikonickým dizajnom s hmatovou a klikacie spätnou odozvou a pohotovú aktiváciou, ktorú ucítite a počujete. Spoľahlivosť a odolnosť všetkých spínačov bola testovaná - ich predpokladaná životnosť je 70 miliónov kliknutí.
    Klávesnica G513 Silver je k dispozícii len s Romer-G hmatovými spínačmi. Klávesnica G513 Carbon je k dispozícii s Romer-G hmatovými spínačmi, Romer-G lineárnymi spínačmi a spínačmi GX Blue.





  • Špičkové pohodlie
    Zahŕňa penovú opierku zápästia s pamäťovým efektom Pena s pamäťovým efektom sa po zdvihnutie ruky rýchlo a bezozbytku narovná, takže každé ďalšie použitie bude rovnako pohodlné ako to prvé.
    Jemný, silný a odolný poťah z koženky prepožičiava pohodlnej pene vodeodolné a potuodolné vlastnosti, a navyše sa ľahko otiera. Šesť pogumovaných nožičiek na spodku zaisťuje jej stabilitu. Táto opierka zápästia je pripravená na hranie.

  • Hliníková zliatina používaná v leteckom priemysle
    Klávesnica G513 je vyrobená z neuveriteľne robustné a odolné hliníkovo-horčíkovej zliatiny 5052, vďaka čomu sa vyznačujeminimalistickým dizajnom a zároveň je dokonale estetická. Tuhosť zliatiny 5052 navyše rámu klávesnice prepožičiava robustný, nešmykľavé vlastnosti, vďaka ktorým oplýva celým radom funkcií pre neprekonateľný herný zážitok.

  • Snímanie 26 klávesov naraz, funkcia anti-ghosting
    Vďaka funkcii snímania 26 klávesov naraz môžete súbežne stlačiť viac klávesov v ľubovoľnom poradí - výsledkom bude presneto, čo ste zamýšľali.
    Výkonnostne ladená funkcie anti-ghosting vám zaručí spoľahlivé ovládanie pri súbežnom zadaní viacerých herných príkazov.

Technická špecifikácia
Spínače kláves: Romer-G
Výdrž kláves: 70 miliónov stlačení
Aktivačná dráha: 1,5 mm
Aktivačná sila: 45 g
Celková dráha zdvihu: 3,2 mm
Rozloženie kláves: US
Rozmery: 455 x132 x 34 mm
Hmotnosť bez kábla: 1105 g
Dĺžka kábla: 1,8 m


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách