Logitech HD Webcam C930e

Cena s DPH
129,99 €
Cena bez DPH: 108,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447531
Logitech

Logitech HD Webcam C930e [960-000972]

Zvýšte svoju úroveň

Kamera Logitech HD Webcam C930e je pokročilá webová kamera s rozlíšením HD 1080p, ktorá poskytuje prekrásny obraz v prakticky ľubovoľnom prostredí, vrátane nedostatočného osvetlenia a pri ostrom protisvetle. Vďaka kompresii videa H.264 a veľkoryso širokému 90 ° zornému poľu budete mať s kamerou C930e dojem, ako by ste boli priamo na mieste.

Kľúčové vlastnosti

  • Lepšie videokonferencie začínajú práve tu
    Kamera C930e prináša lepšie videokonferencie. Rozlíšenie HD 1080p / 30 fps vylepšené technológiou RightLight 2 a vysoko presným objektívom prináša bohatý a prekrásny obraz v ľubovoľnom prostredí. Prémiový obrazový senzor disponuje konzistentnou HD kvalitou bez zúbkovania alebo rozmazania, a to ani po priblížení.
  • Vy. V dokonalom zábere.
    Dokonale zaberte seba a svoje pracovisko vďaka veľkorysému 90° diagonálnemu zornému poľu, automatickému ostreniu v HD, otáčaniu, naklápaniu a 4x HD zoomu. Neskreslené široké zorné pole v kombinácii s univerzálnym digitálnym zoomom umožňuje kamere C930e snímať detaily prezentačnej plochy a zobrazovať reálne objekty s ľahkosťou. 90° diagonálne zorné pole je tiež ideálne na zahrnutie viacerých účastníkov do záberu kamery za stáleho dodržiavania pravidiel o dostatočnom vzájomnom odstupe.
  • Komunikácia s výnimočnou čistotou
  • Kamera C930e je vybavená dvoma integrovanými všesmerovými mikrofónmi, ktoré zaznamenávajú zvuk čisto na vzdialenosť až jedného metra, vďaka čomu budú rozhovory za každých okolností znieť prirodzene a čisto.
  • Vysoká kvalita, nízke nároky na prenosovú rýchlosť
    Zvýšte produktivitu konferencií vďaka stabilne plynulému obrazovému prenosu aj pri obmedzenej prenosovej rýchlosti. Kamera C930e podporuje technológiu H.264 s kódovaním Scalable Video Coding (SVC) a UVC 1.5 za účelom minimalizácie závislosti na počítači a sieťových zdrojoch - výsledkom je pozoruhodne čistý obraz za všetkých okolností.
  • Prevezmite kontrolu pomocou aplikácie Tune Desktop
    Aplikácia Logi Tune Desktop zjednodušuje ovládanie osobných zariadení a prispôsobenie u vybraných modelov, vrátane C930e. Táto miniaplikácia pôsobí nerušivo na vašej obrazovke a zaisťuje neprerušovanú obrazovú kooperáciu, vrátane ovládania funkcie zoom, predvolieb farieb, prispôsobenie farieb, nastavenie ručného zaostrenia a jednoduchého sťahovania aktualizácií firmvéru.
  • Certifikácia pre firmy
    Kamera C930e je certifikovaná pre Skype for Business a Microsoft Teams. Certifikácia a kompatibilita s ostatnými obľúbenými aplikáciami zahŕňa BlueJeans, Cisco Webex, Fuze, Google Meet, GoToMeeting, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo a Zoom.
  • Univerzálne možnosti upevnenia
    Kameru C930e je možné bezpečne upevniť kamkoľvek, kde sa to hodí – na notebook, displej či stôl – pomocou nastaviteľného klipu, alebo ju pripevnite na svoj vlastný statív s integrovaným závitom.
  • Odnímateľná krytka objektívu
    Webová kamera C930e je vybavená sklopnou krytkou na ochranu objektívu a zabezpečenie súkromia a pokoja, keď kameru práve nepoužívate.

Technická špecifikácia
Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920x1080)
Mikrofón Áno
Rozhranie USB 2.0
Rozmery 94 x 71 x 43 mm/td>
Hmotnosť 200 g

Obsah predajného balenia

  • Logitech HD Webcam C930e
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách