Logitech K860 ERGO bezdrôtová klávesnica, US INTL, grafitová

107,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 458904
Logitech

Logitech K860 ERGO bezdrôtová klávesnica, US INTL, grafitová [920-010108]

Delená ergonomická klávesnica s výraznou konvexnou krivkou je navrhnutá na písanie v prirodzenej polohe rúk aj prstov. Svalová záťaž na zápästie a predlaktia je znížená o 54 %. Zaťažovaný kľúčový sval v strede chrbta sa stabilizuje a tým uľahčuje pohyb ramien a krku.

O produkte

  • Písanie bez kompromisov
    Plynulé a ultra presné písanie v dostatočnej rýchlosti a presnosti. To všetko pomocou rozdeleného rozloženia kláves s matným povrchom a výraznými hmatovými detailmi , ktoré uľahčujú orientáciu prstov a sústredenie. Vaše prsty bez námahy kĺzajú po klávesnici, ktorá zároveň podporuje prirodzenejšie umiestnenie rúk a prstov.

  • Zápästie v správnej polohe a v pohodlí
    V porovnaní s bežnými podložkami ERGO K860 ponúka o 54% väčšiu podporu zápästia pri súčasnom znížení ohybu zápästia o 25%. Podložka sa skladá z troch vrstiev:

  • Možnosť náklonu
    Nastavte si náklon zápästia, pre prácu v stoji alebo v sede , tak aby vám čo najviac vyhovoval. Naklápacie nôžky upravia náklon o 0 °, -4 ° alebo -7 °, takže si dlane zdvihnete presne ako budete potrebovať.

  • Plné využitie
    Ak budete klávesnicu používať na zápis číslic alebo vyplňovanie tabuľkových procesorov, je pre vás pripravený integrovaný numerický blok v plnej veľkosti, vďaka ktorému bude vaša práca efektívna a presnejšia.

  • Jednoduché pripojenie
    Prepojenie medzi počítačom a klávesnicou spoľahlivo zaistí moderné technológie Bluetooth s dosahom až 10 metrov alebo priložený USB prijímač. Online registrácia vás prevedie jednoduchým procesom nastavenia v priebehu niekoľkých minút.

  • Dlhá životnosť batérie
    O napájanie sa starajú dve AAA batérie . Energiu poskytujú klávesnicu po dobu až dvoch rokov. Keď sa batéria vybíja, rozsvieti sa červená kontrolka, ktorá vás na túto skutočnosť upozorní.

  • Široká konektivita
    ERGO K860 pripojíte až k 3 zariadeniam . Ľahko medzi nimi prepínate jednoduchým stlačením tlačidla - alebo medzi nimi môžete prúdiť pomocou myši s podporou funkcie prietoku.

  • Vlastné nastavenia
    Softvér Logitech Options je ľahko použiteľný a ponúka mnoho možností. Zariadenia sa zobrazujú ako obrázky na obrazovke, takže ich možno ľahko nájsť, prepnúť a nastaviť v priebehu niekoľkých sekúnd. Priraďte klávesom F konkrétne funkcie , nastavte vlastnú skratku a skontrolujte životnosť batérie v priamo v aplikácii Možnosti.

Technická špecifikácia
Pripojenie Bluetooth
2,4 GHz USB adaptér
Typ spínačov membránové
Layout medzinárodná US
Numerická časť áno
Podsvietenie nie
Typ batérie 2 x AAA batérie
Softvér na prispôsobenie Podporované Logi Options+ na macOS 10.15 alebo novšom a Windows 10 alebo novšom
Systémové požiadavky Windows 10, 11 alebo novší
macOS 10.15 alebo novší
iPadOS 14 alebo novší
ChromeOS
Linux
Rozmery 233 x 456 x 48 mm
Hmotnosť 1160 g

Obsah balenia:

  • Klávesnica
  • USB prijímač
  • 2 x AAA batérie
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách