Logitech LITRA BEAM streamovacie svetlo, grafitové

129,99 €
119,99 €
Cena bez DPH: 99,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 458898
Logitech

Logitech LITRA BEAM streamovacie svetlo, grafitové [946-000007]

Hlavné svetlo Logitech Litra Beam pre stolné počítače s technológiou TrueSoft je navrhnuté na streamovanie a umožňuje ľahko dosiahnuť profesionálne svetelné efekty. Nasmerujte svetlo na potrebné miesto na dosiahnutie filmového vzhľadu. Jednoduchá zmena osvetľovacích techník pre vyjadrenie rôznych nálad. Či už natáčate video na YouTube, streamujete na Twitch alebo jednoducho pracujete z domu, svetlo Litra Beam zaistí, že budete vždy vyzerať skvele.

O produkte

  • Prirodzené odtiene pleti, oslnivý vzhľah
    Technológia TrueSoft spoločnosti Logitech poskytuje vyvážené svetlo LED s plným spektrom a podaním farieb ako v kine pre prirodzený, žiarivý vzhľad všetkých odtieňov pleti.

  • Jedinečné možnosti umiestnenia na stôl
    Litra Beam je nabité funkciami, ktoré uľahčujú dosiahnutie profesionálnych svetelných efektov v akomkoľvek priestore. Jeho štíhly, elegantný dizajn sa zmestí k vášmu monitoru a stane sa prirodzenou súčasťou vášho pracovného stola ako žiadne iné svetlo. Integrované vedenie káblov v základni zachováva eleganciu usporiadania. A tri šróbenia so závitom 1-20 umožňujú pripojiť Litra Beam k stolnému stojanu mnohými spôsobmi, aby ste dosiahli požadované nastavenie osvetlenia.

  • Nekonečné kreatívne možnosti
    Svetlo Litra Beam pre tvorbu obsahu sa vyznačuje inovatívnym dizajnom lúča, ktorý vám dáva silu formovať a smerovať svetlo jedinečným spôsobom s cieľom nasvietiť váš príbeh. Tu je niekoľko spôsobov, ako môžete do svojich streamov pridať náladu a výraz.

  • Čelné osvietenie
    Čelné osvetlenie, známe aj ako ploché osvetlenie, je jednou z najobľúbenejších profesionálnych osvetľovacích techník a je ideálny pre vlogy, IRL streamy, hranie hier, tutoriály a ďalšie. Dosiahnete ho jednoduchým umiestnením jedného svetla vodorovne nad monitor priamo k vám – udržujte všetko čo najviac v strede. Výsledkom je mladistvý, dobre osvetlený vzhľad bez tieňov na tvári.

  • Delené osvietenie
    Chcete do svojho videa alebo streamu pridať drámu? Potom je pre vás delené osvetlenie to pravé. Presuňte jedno svetlo na jednu stranu vášho nastavenia, aby ste zvýšili kontrast na tvári a zvýraznili detaily a textúry. Táto technika je ideálna pre intenzívnejšie scény, ako sú dobrodružné herné streamy a štylizované komédie alebo hudobné videá.

  • Motýľové osvietenie
    Motýľové osvetlenie, známe aj ako osvetlenie Paramount, je ideálne pre umocnenie pôvabu vášho obsahu. Začnite s Litra Beam nad monitorom, potom zdvihnite a nakloňte svetlo tak, aby bola vaša tvár osvetlená pod uhlom dole. To vytvára klasický motýlí tvar pod nosom a zvýrazní tvary lícnych kostí a pier. Vyskúšajte túto techniku ??osvetlenia pre kozmetické výukové programy, recenzie produktov a ďalšie.

  • Rembrandtovo osvietenie
    Rembrandtovo osvetlenie je sofistikovanejšia technika pre pridanie nálady, rozmeru a drámy do vašich streamov. Umiestnite dve svetlá Litra Beams na obe strany vášho monitora. Potom upravte výšku a sklon svetiel, kým pod očami neuvidíte charakteristický trojuholník svetla – meňte jas a teplotu farieb každého svetla, aby ste dosiahli väčšiu dramatickosť. Vyskúšajte osvetlenie Rembrandt pre video podcasty, rozhovory v dokumentárnom štýle, epizodické krátke videoklipy a ďalšie.

  • Bezpečné pre celodenné streamovanie
    Svetlo Litra Beam splnilo aj tie najprísnejšie testovacie kritériá na zaistenie bezpečného celodenného streamingu. Takže či už vytvárate nové video pre YouTube alebo začínate streamovací maratón, svetlo Litra Beam vám pomôže zaistiť pohodlie a istotu pred kamerou po celý deň.

  • Prispôsobte svoj vzhľad pred kamerou
    Svetlo Litra Beam disponuje 5 nastaveniami jasu a 5 nastaveniami teploty farieb (2 700 – 6 500 K) na navodenie požadovaného vzhľadu. Alebo môžete podržať tlačidlá pre plynulé, bezstupňové nastavenie.

  • Rýchly prístup k obľúbeným nastaveniam
    Stiahnite si bezplatnú aplikáciu pre stolné počítače G HUB od spoločnosti Logitech a pripojte sa prostredníctvom USB alebo Bluetooth pre ovládanie jasu a teploty farieb, ukladanie predvolieb, zapínanie a vypínanie svetla a ďalšie funkcie priamo z počítača. A ak máte klávesnicu alebo myš Logitech G, môžete použiť klávesy G-Key pre ľahké zapnutie/vypnutie svetla, zmenu jasu a teploty farieb a ďalšie funkcie.

  • Logitech TrueSoft
    Technológia TrueSoft bola navrhnutá tak, aby pomohla vyriešiť bežné výzvy súčasných tvorcov obsahu, vrátane kvality svetla, ostrých tieňov a únavy očí z dlhých hodín streamovania3Štúdia Logitech Consumer Insights, júl 2021. Svetlo Litra Glow bolo navrhnuté špeciálne na streamovanie a využíva technológiu TrueSoft, ktorá zaleje vybraný objekt mäkkým, rozptýleným a realistickým LED svetlom, ktoré je šetrné na oči a umožňuje celodennú profesionálnu tvorbu obsahu.

  • Pokročilý rozptyl
    Svetlo Litra Beam je úplne jedinečné. Je vybavené patentovaným objektívom s presnou optikou, ktorá disponuje inovatívnou geometriou av jedinečnej kombinácii s naším bezrámovým difuzérom poskytuje mäkké svetlo bez oslnenia, ostrých hrán, ostrých tieňov, mŕtvych zón alebo poklesov.

  • Podanie farieb ako v kine
    Filmári vedia, že presné osvetlenie je dôležitou súčasťou profesionálnej produkcie videa a že kľúčom k dosiahnutiu dokonalého vzhľadu je prirodzený vzhľad odtieňov pleti. Technológia TrueSoft bola vytvorená tak, aby osvetľovala vašu tvár s nekompromisnou presnosťou a zaistila, že váš obsah vás bude reprezentovať v tom najlepšom svetle. Podľa merania indexu podania farieb (CRI) dosahuje technológia TrueSoft najlepšie výsledky hodnôt CRI vo svojej triede a produkuje svetlo, ktoré je vyvážené denným svetlom a dokonale sa vykresľuje na kamere.

  • Za hranice s Bluetooth
    Pre ešte kreatívnejšie možnosti osvetlenia pripojte svetlo Litra Beam k elektrickej zásuvke a ovládajte ho z aplikácie vo svojom počítači prostredníctvom Bluetooth.


Kľúčové vlastnosti

  • bezrámový difuzér pre široké mäkké svetlo eliminujúce ostré tiene
  • technológia TrueSoft
  • aplikácia pre stolné počítače G HUB pre jednoduché nastavenie svetla (jas, teplota farieb, zapnutie a vypnutie svetla a pod.)
  • praktický držiak pre ľahké uchytenie na stôl

Technická špecifikácia
Tvar svetla lúč
Technológia objektívu Objektív s presnou optikou
Držiaky Stojanček na stôl, ktorý je možné nastaviť v 3 krokoch
Dodatočné možnosti upevnenia 3 úchyty 1/4 pre maximálnu flexibilitu
Pripojenie USB + Bluetooth
Ovládacie prvky Výkon, jas a teplota farieb
Rozsah teploty farieb 2 700 – 6 500 K
Regulácia teploty farieb 5 predvolieb alebo stlačiť a podržať
Jas 320 lumenov optimalizovaných pre streamovanie
Ovládanie jasu 5 predvolieb alebo stlačiť a podržať
Ovládanie softvéru Logitech G HUB s predvoľbami
Systémové požiadavky Windows 10 alebo novší
macOS 10.15 alebo novší
Port USB 3.1 gen. 2 alebo 5 V, 1,4 A pre maximálny jas
Rozmery Svetlo
400 x 30 x 30 mm

Držiak
Rozložený 61,5 cm
Zložený: 37 cm

Základňa
Priemer: 150 mm
Výška: 16 mm
Hmotnosť Svetlo
185 g

Držiak
236 g

Základňa
657 g

Obsah balenia:

  • Logitech Litra Beam
  • Upevnenie na dosku stola (držiak a základňa)
  • Kábel USB-C na USB-A, 2 m
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách