Logitech MK295 Silent bezdrôtová Combo - OFF biely - US INT'L - INTNL

Cena s DPH
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445767
Logitech

Logitech MK295 Silent bezdrôtová Combo - OFF biely - US INT'L - INTNL [920-009824]

MK295 Silent Wireless Combo. Pracujte v dokonalom tichu vďaka hlučnosti klikania a písania zníženej o 90%.

Sústreďte sa na svoju prácu a zabráňte rušeniu. Zoznámte sa so sadou Logitech MK295 Silent Wireless Combo so SilentTouch – exkluzívnou technológiou Logitech, ktorá eliminuje viac ako 90% hluku klávesnice a myši. Táto najpredávanejšia sada na svete vám prináša rovnakú odozvu pri klikaní a písaní, avšak bez rušivých zvukov.

Klávesnica plnohodnotnej veľkosti vás poskytne všetko potrebné v elegantnom a efektívnom prevedení. 8 praktických klávesových skratiek plus plnohodnotná numerická klávesnica zjednodušujú zadávanie dát a orientáciu.

POHODLNÁ A KOMPAKTNÁ MYŠ

Profilovaný, ľahko prenosný tvar. Plynulé a presné klikanie a ukazovanie na väčšine povrchov. A navyše aj pôsobivé ticho dosiahnuté pomocou technológie SilentTouch.

Zabudnite na výpadky a oneskorenia vďaka silnému a spoľahlivému bezdrôtovému pripojeniu 2,4 GHz s dosahom 10 m. Uvoľnite priestor na stole vďaka prijímaču USB – ktorý je tak malý, že ho môžete ponechať v počítači.

Prevedenie odolné proti poliatiu, odolné klávesy a robustné sklopné nôžky s nastaviteľnou výškou dodajú nový rozmer využiteľnosti a pohodliu.

  • Rozmery klávesnice: Výška: 18 mm, Šírka: 441 mm, Hĺbka: 149 mm
  • Hmotnosť (s batériami): 498 g



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách