Bezdrôtová myš Logitech MX Master 3S pre Mac Perpremance, sivá

109,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 452348
Logitech

Bezdrôtová myš Logitech MX Master 3S pre Mac Perpremance, sivá [910-006571]

VÝKONNÁ BEZDRÔTOVÁ MYŠ OPTIMALIZOVANÁ PRE MAC

Predstavujeme vám ikonickú myš Logitech MX Master 3S For Mac, ktorá je optimalizovaná tak, aby bezproblémovo fungovala na vašom Macu a iPade. Táto rýchla a pohodlná myš obohatí vašu prácu nielen vyššou presnosťou a hmatovou odozvou, ale aj perfektnou výkonnosťou, a to najmä vďaka špičkovému senzoru s rozlíšením 8 000 DPI, či funkciou tichého klikania.

Kľúčové vlastnosti

  • Pracujte kdekoľvek s dokonalou presnosťou
    Myš Logitech MX Master 3S For Mac je vybavená funkciou tichého klikania, ktorá umožňuje efektívnu prácu s rovnakou odozvou pri kliknutí, avšak s veľmi nízkou hlučnosťou. Táto funkcia v sebe kombinuje jemnú hmatovú odozvu a takmer nepočuteľné kliknutie s hlukom zníženým až o 90 %. Súčasťou je tiché elektromagnetické rolovacie koliesko Magspeed, ktoré vás rozhodne tiež nebude pri práci rušiť.
  • Precízny laserový snímač
    Táto bezdrôtová myš je vybavená veľmi presným senzorom novej generácie. Snímač s technológiou DarkField a nastaviteľným rozlíšením až 8 000 DPI sníma pohyb myši takmer na akomkoľvek povrchu, a to dokonca aj na skle. Citlivosť myši Logitech MX Master 3S For Mac si môžete jednoducho nastaviť v softvéri Logi Options+, tak aby presne zodpovedala vášmu štýlu a rozlíšeniu monitora.
  • Bezkonkurenčné koliesko MagSpeed
    Extrémne tiché koliesko MagSpeed s funkciou elektromagnetického posúvania je také presné, že sa zastaví s presnosťou na pixel a také rýchle, že umožňuje prechádzanie 1 000 riadkov za sekundu. Koliesko je vyrobené z obrobenej ocele, ktorá umožňuje prvotriednu hmatovú odozvu a ideálnu hmotnosť pre dynamickú zotrvačnosť.
  • Softvér Logi Option +
    Vďaka softvéru Logi Options+ si budete môcť myš Logitech MX Master 3S For Mac jednoducho prispôsobiť, čo oceníte najmä ak pracujete na viacerých počítačoch s rôznym systémom. Dokonca si jednotlivé tlačidlá môžete upraviť podľa používaných aplikácií napríklad Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom a Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint a Edge. V neposlednom rade vám umožní prechádzanie medzi počítačmi pomocou funkcie Flow jednoduchým presunutím kurzora k okraju obrazovky.
  • Nabíjajte rýchlo a pripojte sa okamžite
    Na jedno nabitie vydrží bezdrôtová myš fungovať až 70 dní. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania získate počas jednej minúty energiu až na tri hodiny používania. Myš Logitech MX Master 3S For Mac dobijete prostredníctvom dodávaného USB-C kábla. Myš je kompatibilná s operačnými systémami macOS a iPadOS, stačí ju pripojiť pomocou Bluetooth. V jednom okamihu je možné spárovať až s tromi zariadeniami. Myš je tiež kompatibilná s prijímačom Logi Bolt (nie je súčasťou balenia).
  • Užite si maximálne pohodlie
    Ergonomické tvarovanie myši Logitech MX Master 3S For Mac je navrhnuté tak, aby poskytovalo maximálnu ochranu dlani aj prstom. Textúrovaný povrch umožňuje isté uchopenie a uhol náklonu umožňuje prirodzenejšiu polohu ramena. Všetky ovládacie prvky sú umiestnené tak, aby boli intuitívne v dosahu a dali sa veľmi rýchlo použiť. Bočné rolovacie koliesko kopíruje prirodzený pohyb palca pre plynulú a intuitívnu horizontálnu navigáciu.

Technická špecifikácia
Kategória Bezdrôtová myš
Rozhranie Bluetooth, bezdrôtové 2,4 GHz
Dosah pripojenia 10 m
Senzor Laser Darkfield s vysokou presnosťou
Presnosť 200 - 8000 DPI
Nastaviteľnosť DPI V úrovniach po 50 DPI
Počet tlačidiel 7
Napájacie zdroje USB-C kábel, dobíjacia batéria Li-Po (500 mAh)
Voliteľný softvér Logi Options+
Podporované operačné systémy MacOS 10.15 alebo novšia
iPadOS 14 alebo novší<
*Základné funkcie zariadenia budú v iných systémoch ako Windows a macOS podporované bez softvéru
Kompatibilita Kompatibilný s prijímačom Logi Bolt USB (nie je súčasťou dodávky)
Bezdrôtové produkty Logi Bolt nie je možné spárovať s inými prijímačmi USB Logitech
Rozmery 124,9 x 84,3 x 51 mm
Hmotnosť 141 g

Obsah predajného balenia

  • Myš MX Master 3S pre Mac
  • Nabíjací kábel USB-C
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách