Logitech Wireless Set-Keyboard and Mouse MK330, US

52,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 364024
Logitech

Logitech Wireless Set-Keyboard and Mouse MK330, US [920-003989]



Sada Logitech Wireless Desktop MK320 sa vyznačuje pohodlnou klávesnicou a prenosnú myšou. Bezdrôtové spojenie 2,4 GHz s veľkým dosahom Vám poskytuje spoľahlivé prepojenie a 128-bitové kódovanie AES pre klávesnicu. Bezdrôtovú myš môžete používať aj so svojou PC zostavou doma alebo so svojim notebookom na cestách. Stačí zapojiť prijímač k myši a môžete pracovať. Batéria s dlhou životnosťou vydrží v klávesnici až 15 mesiacov a v myši 5 mesiacov (životnosť batérií sa môže líšiť v závislosti na užívateľovi a podmienkach používania). Klávesové skratky pre okamžitý prístup Vám všetko uľahčia, ak sa chystáte sledovať video, počúvať hudbu alebo aktivovať svoje obľúbené aplikácie. Stačí len zasunúť a používať. Nie je nutné inštalovať žiadny softvér.



  • Dosah bezdrôtového spojenia na frekvencii 2,4 GHz činí až 10 m (dosah sa môže meniť v závislosti na podmienkach prostredia a používanie), k tomu získate 128-bitové kódovanie AES pre klávesnicu.
  • Ergonomicky tvarovaná bezdrôtová myš je navrhnutá pre pohodlie, a pre jednoduché nosenie, takže ju môžete používať aj so svojou PC zostavou doma alebo so svojim notebookom na cestách. Stačí zapojiť prijímač k myši a môžete pracovať.
  • Ubudnú Vám starosti a budete môcť pracovať mesiace bez výmeny batérií - batérie u klávesnice vydržia až 15 mesiacov, u myši 5 (životnosť batérií sa môže líšiť podľa spôsobu práce užívateľa a prevádzkového prostredia).
  • Pomocou klávesových skratiek pre okamžitý prístup možno veľmi ľahko a okamžite spustiť video, počúvať hudbu alebo aktivovať príslušné aplikácie vrátane kalkulátora, programu pre e-maily, multimediálneho prehrávača a ďalších - bez nutnosti inštalovať softvér.
  • Klávesnica štandardnej veľkosti s nízkoprofilovými klávesmi a integrovanou numerickou klávesnicou umožňuje pohodlnú prácu a písanie bez pocitu stiesnenosti.
  • Kompatibilná s Windows XP, Windows Vista alebo Windows 7


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách