Logitech XL Gaming Mouse Pad G840 KDA

Cena s DPH
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447529
Logitech

Logitech XL Gaming Mouse Pad G840 KDA [943-000457]

Pohodlie a precíznosť

Podložka pod myš G840 XL KDA od výrobcu počítačových periférií Logitech vám prináša precíznosť pohybu, hodvábne hladký povrch a extrémne pohodlie, čo oceníte počas svojich dlhých herných seáns. Umožní vám klávesnicu umiestniť do mnohých rôznych polôh bez toho, aby dochádzalo k nežiaducim kolíziám s podložkou alebo samotnou myšou aj počas prudších pohybov.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá veľkosť
    Obrovská plocha veľkosti XL poskytne dostatok priestoru pre vašu klávesnicu či notebook spoločne s myšou, a vy tak budete mať vždy dostatok miesta na všetok pohyb, ktorý pri hraní musíte vynaložiť. Dokonalá stabilita držania je realizovaná prostredníctvom gumového protišmykového základu, takže ani pri rýchlych pohyboch myšou vám zo stola neujde. Vy sa tak budete môcť sústrediť na to, čo je skutočne dôležité – víťazstvo.
  • Ideálna stabilita
    Pre dokonalé držanie na svojom mieste za všetkých okolností je podložka vybavená pogumovanou protišmykovou základňou, takže vám ani pri maximálne rýchlych pohyboch s nízkymi hodnotami DPI zo stola neujde. Je tak minimalizovaná možnosť zničenia vášho drahocenného herného náčinia a taktiež zvýšený váš herný komfort.
  • Praktická prenosnosť
    Aj napriek jej skutočne prémiovej veľkosti je podložka Logitech G840 natoľko pružná a odolná, že ju môžete ľahko zrolovať do malej rolky a vložiť do transportnej trubičky, ktorá je súčasťou balenia. Vy si tak podložku budete môcť vziať napríklad na LAN party alebo so sebou na herný večer s priateľmi, chatu a množstvo ďalších miest.
  • Oficiálna licencia League of Legends
    Podložku Logitech Gaming G840 XL ocenia predovšetkým fanúšikovia herného fenoménu League of Legends. Je ozdobená nádhernou ilustráciou celej skupiny K/DA, vrátane najnovšieho spojeneckého prírastku – pôvabnej Seraphine.

Technická špecifikácia
Kategória Podložka pod myš
Typ podložky Herná
Určenie Pre laserové aj optické myši
Rovnomerný hladký povrch Áno
Rozmery 90 x 40 cm
Hrúbka 3 mm
Hmotnosť 800 g
Výrobca Logitech

Obsah predajného balenia

  • Podložka pod myš
  • Tuba na podložku
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách