Lost Planet 3 [Steam]

digitálna distribúcia
9,99 €
6,99 €
Cena bez DPH: 5,83 €
 
Kód produktu: 414690
CapcomEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Lost Planet 3 [Steam] [PC digital]

Hra Lost Planet 3 Vám predstavuje Jima, pilota vŕtacieho stroja, ktorý opúšťa Zem, aby podpísal nebezpečnú, ale lukratívnu zmluvu na E.D.N. III. Jim pracuje pre Neo-Venus Construction (NEVEC), ktorá pripravuje planétu na kolonizáciu, a pripojí sa k svojim kolegom priekopníkom na základni Coronis, kde začína mapovať neznámy terén a získavať vzorky energetickej základne planéty - termálnej energie.

Nakoľko zásoby termálnej energie spoločnosti NEVEC dochádzajú, osud misie Coronis závisí od lokalizácie prirodzených zdrojov. Jim si uvedomuje skvelú príležitosť ako sa dostať k veľkému balíku peňazí a získať lístok domov ku svojej rodine a rozhodne sa podstúpiť riziko zradného prostredia a hrozby pôvodných Akridov. Vŕtacia súprava, ktorá sa na výprave používa ako domov a môže sa pochváliť celým radom nástrojov, ktoré môžu pomôcť Jimovi v poli, zaisťuje Jimovu bezpečnosti a je veľmi dôležitá nielen pre naplnenie jeho zmluvy, ale aj ako ochrana pred neustále sa meniacou klímou.

Lost Planet 3 prináša pestrú škálu hrateľnosti, vrátane intenzívnej first person akcie. S radom multiplayerových režimov a presvedčivým singleplayerovým zážitkom Vás Lost Planet 3 vtiahne hlbšie do sveta Lost Planet, odhaľujúc skryté pravdy v jedinečnom a dynamickom prostredí planéty E.D.N. III.



  • Lost Planet 3 vracia sériu späť k jej koreňom na planétu E.D.N. III a prináša dynamické bojisko, ktoré je oveľa nebezpečnejšie, než kedykoľvek predtým s neustále sa meniacim prostredím, ktoré má vplyv na spôsob, akým hráte.
  • Hrajte ako Jim, ktorý riskuje v zradných podmienkach, aby dostal zaplatené za svoju nebezpečnú prácu a mohol sa vrátiť domov k svojej rodine.
  • Váš vŕtací stroj Vás chráni pred nepriateľskými Akridmi a nepredvídateľnými ľadovými búrkami na E.D.N. III. Je vybavený sadou nástrojov, ktoré sa musíte naučiť používať, aby ste dokázali využiť stroj k svojmu prospechu a prežili.
  • Variabilita hrateľnosti ponúka mix FPS bojov na palube stroja a pešie prestrelky z pohľadu tretej osoby.
  • Hra, poháňaná technológiou Unreal Engine 3, predstavuje vizuálne ohromujúci a jedinečný terén, ktorý má vplyv na hrateľnosť.
  • Akridi sú späť, väčší a zlostnejší a ich zneškodnenie vyžaduje taktickejší prístup v boju.
  • Nezmapovaný svet planéty E.D.N. III skrýva mnoho tajomstiev. Jimove pátranie po T-energii môže nakoniec odhaliť ďalšie tajomstvá.
  • Lost Planet 3 podporuje sadu multiplayerových režimov, ktoré rozširujú herný zážitok vo svete Lost Planet.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Lost Planet 3, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách