Madden NFL 22 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Madden NFL 22 - PS5Madden NFL 22 - Xbox Series X|SMadden NFL 22 - XBOX ONE
49,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 432140
ElectronicEN dabing

Madden NFL 22 [PS4]

Hrací deň so všetkým, čo k tomu patrí iba v Madden NFL 22.


Medzi nové funkcie v režime Franchise patrí správa realizačného tímu, vylepšený systém scénarov a týždenná stratégia. Zdieľajte postup Vašej postavy a hráčsku triedu medzi módy Face of The Franchise a The Yard, vďaka zjednotenému vývoju. A Vôbec poprvýkrát v histórii Ultimate Teamu upravujte v polčase superhviezdne X-Factors.

Franchise
  • Správa realizačného tímu a talentové stromy
  • Vylepšený systém scénarov
  • Týždenné stratégie

    Zjednotený vývoj
  • Vývoj postavy zdieľaný medzi módmi Face of The Franchise a The Yard.
  • Nové hráčske triedy
  • Hraním získavajte reputáciu, postupujte na ďalšie úrovne

    Ultimate Team
  • Polčasová úprava superhviezdnych X-Factors
  • Jednoduchá správa tímovej súhry

    madden_1


    Franchise

    Vyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastiu NFL ako hráč, tréner alebo majiteľ. Vďaka rozsiahlej ponuke nových funkcií v prepracovanom režime Franchise, dostanete na starosť prakticky všetko. (Áno, myslíme tým aj vyhrávanie Super Bowlu.) Najmite a spravujte realizačný tím a rozdelením bodov personálu (Staff Points) vylepšujte špecializované stromy talentov u svojich trénerov. Stanovujte tréningové plány svojho tímu, vymýšľajte taktiku proti súperovým prednostiam a integrujte svoje stratégie do "play-callingu". Takže, keď nadíde deň zápasu, budete pripravení na čokoľvek. A zabudnite na predchádzajúcu sezónu. Vylepšený systém scénarov sa postará o to, že táto sezóna v režimu Franchise (a všetky nasledujúce tiež) bude úplne iná. Všetko je jasné? Dobre. Tak teraz vyhrajte nejakú trofej!

    Face of the franchise

    Vytvorte si postavu a odohrajte nováčikovskú sezónu podľa seba ako WB, WR, RB alebo LB. Túžite po väčších možnostiach prispôsobenia? Žiadny problém. Nový systém tried a postáv hráčov Vám umožnia upraviť si hodnotenia, schopnosti, vlastnosti aj typ tela. Hraním získavajte reputáciu a vylepšujte svoju postavu v jednotlivých triedach až do ich maxima. Staňte sa jedničkou draftu a dajte smer svojej kariére. V nováčikovskej sezóne budete na každom kroku čeliť personalizovaným a nečakaným výzvam. A nie ste v tom sami. Vaši najbližší - ako agent, tréner alebo koordinátori - Vám budú radiť a spoločne Vás doprovodia na ceste za úspechom. Vďaka novému zjednotenému systému postupu je všetok Váš postup (postava, odmeny i vybavenie) zdieľaný medzi režimami Face of The Franchise a The Yard. Môžete tak využiť už skôr získané predmety a pokračovať vo vyhrávaní.

    The Yard

    Rýchla zábava, hrateľnosť so sociálnymi prvkami a hviezdami NFL, lokality po celom svete, nevšedná zápasová prezentácia, postavy a tímy. Toto je výrazne prestavaný režim The Yard pre Madden NFL 22. Zahrajte si prepracovanú kampaň s úchvatnými lokáciami po celom svete a staňte sa najlepším hráčom planéty. Omrknite nové centrum striedajúcich sa živých herných udalostí a získajte odmeny v úplne novom hodnotenom režime. To všetko v štýle s najbombastickejším vybavením v hre. Celý Váš pokrok je plne prepojený s aktualizovanou postavou a zjednoteným systémom postupu.

    Superstar KO

    Poskladajte tím a vybehnite na konkurenciu v najrýchlejšom kooperatívnom vyraďovacom režime série Madden s päťminútovými zápasmi, jedinečným štadiónom i komentárom, dynamickými pravidlami a ikonami futbalovej kultúry. Novinksou v režime Superstar KO v hre Madden NFL 22 sú tímy a súpisky NFL.

    Madden Ultimate Team

    Pripravte sa na novú sezónu čerstvého a vzrušujúceho obsahu a budovania tímu Ultimate Team, počas súťaženia s ostatnými hráčmi. Získavajte karty MUT vo výzvach Ultimate Team Challenge a prijímajte strategické rozhodnutia, aby ste svoj tím vylepšili. Postavte tím so súčasnými hviezdami NFL, legendami zo Siene slávy a ďalšími. Poprvýkrát v histórii Ultimate Team môžete behom polčasu vymeniť schopnosti Superstar X-Factor a čeliť stratégiám svojho súpera flexibilnejšie.

    Exhibition

    Postavte sa jeden proti jednému v on-line a off-line zápasoch (v režime jedného i viac hráčov), alebo si zahrajte sami off-line proti tímu riadenému hrou. Upravte si nastavenia zápasov vrátane dĺžky trvania jednotlivých štvrtín, pravidiel, štadiónov a dresov.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách