Magicka 2 - Deluxe Edition [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435323
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Magicka 2 - Deluxe Edition [Steam] [PC digital]

Najneuveriteľnejšie co-op akčné dobrodružstvo na svete sa vracia! V ďalšej kapitole Magicky hráči vystúpia z ruín Aldrheimu, aby zažili Midgard takmer úplne vyčisteného od čarodejníkov po čarodejníckych vojnách, pričom tých niekoľko čo zostalo, buď zošalelo, alebo sú extrémne nepriateľský voči všetkým ostatným.

Aby sa svet opäť zbavil zla, až štyria čarodejníci a ich sprievodca Vlad prejdú Midgardom vyzbrojení ďalšou iteráciou slávneho dynamického systému kúziel Magicka. Hráči si zopakujú svoje úlohy ako najsilnejší a nepredvídateľne zábavní čarodejníci, akých kedy poznali vo fantasy.

Vlastnosti:

  • Naučte sa opäť kúzliť - Ako všemocný čarodejník budete mať na dosah ruky tisíce kúziel, s ktorými môžete experimentovať a poraziť zlo, použiť ich spolu so špeciálnymi kúzelníkmi na zničenie nepriateľov alebo poskytnúť potrebnú pomoc svojim spoločníkom. Môžete kombinovať až 5 elementov.
  • Užite si hru s priateľmi - Plná podpora co-op pre všetky levely a herné módy. Friendly fire (možnosť zasiahnuť spoluhráča) je neustále aktívna na spestrenie hry a pridanie novej úrovne zábavy.
  • Buďte čarodejníkom akým chcete byť - S množstvom rób, štábov a zbraní môžete hrať ako čarodejník v rúchu podľa vlastného výberu a spôsobiť chaos v zástupoch fantasy tvorov, ako uznáte za vhodné. Dynamický systém kúziel Magicka 2 je možné použiť mnohými rôznymi spôsobmi a hráčom ponúka hodiny experimentovania, aby zistili, ktoré kúzla patria do ich repertoáru. Pridajte k tomu ešte co-op aj priateľský oheň a máte recept na veselé katastrofy.
  • Zopakujte si nasledujúcu kapitolu s artefaktmi - Magicka 2 ponúka hráčom príbehový kampaňový režim zasadený do bujného fantasy sveta, ktorý je silne ovplyvnený severským folklórom. Novinkou vo frančíze sú „artefakty“, ktoré slúžia ako rôzne prepínače a možnosti pre hráčov na prispôsobenie a zmenu herného zážitku, pričom pri použití prinášajú väčšiu znovuhrateľnosť.


  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Pieces Interactive
  • Dátum vydania: 26.05.2015
  • Pegi: 16
  • Žáner: Stratégia

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7, 8 alebo 10
    Procesor: CPU: 3GHz Dual Core (Intel Pentium G3220 alebo vyšší / AMD A4-4000 alebo vyšší)
    Pamäť: 2 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia GeForce 550 alebo vyššia / ATI Radeon HD 5850 alebo vyššia
    Pevný disk: 3 GB voľného miesta
    Zvuková karta: Kompatibilná s DirectX




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Magicka 2 Deluxe Edition, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Paradox Interactive, MAGICKA® Copyright© 2015 Paradox Interactive AB All rights reserved. www.paradoxplaza.com

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách