MagRunner: Dark Pulse [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
 
Kód produktu: 417484
FocusEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

MagRunner: Dark Pulse [Steam] [PC digital]

MagRunner je akčná hra, ktorá stavia najmä na prepracovanej fyzike a magnetizme, kde si naplno otestujete svoje myslenie i reflexy. Hra beží na technológii Unreal Engine a prenesie Vás do blízkej budúcnosti, kde sa technológie stretávajú s mýtom Cthulhu, ako ho svetu predstavil autor slávnych fantasy románov H. P. Lovecraft.

V roku 2050 je hrdina MagRunneru vybratý, aby sa zúčastnil súťaže MagTech, veľkého turnaja, ktorý sponzoruje nadnárodná spoločnosť Gruckezber. V tomto závode sa má po prvýkrát predstaviť a v praxi otestovať nová technológia založená na magnetizme. Tí, ktorí chcú súperiť o víťazstvo, ju musia ovládať skutočne dobre. Nakoľko je prvá cena stanovená na jeden milión kreditov, o účastníkov rozhodne nie je núdza a udalosť sleduje v podstate celý svet. Súťažiaci však čoskoro zistia, že "športová udalosť", ktorej sa účastnia, skrýva temné tajomstvo ...

MagRunner otestuje Váš mozog i reflexy a to v rámci jednoduchej, ale napriek tomu vynikajúcej hernej mechaniky. K dispozícii máte magnetickú rukavicu, s pomocou ktorej môžete vďaka pozitívnemu, či negatívnemu poľu manipulovať s predmetmi. Predmety s rovnakou polaritou sa navzájom priťahujú, s opačnou polaritou sa naopak odpudzujú. Tento zdanlivo jednoduchý systém ponúka neprebernú škálu možností. Keď ich zvládnete, môžete postupovať ďalej a cestou riešiť rôzne hlavolamy a rébusy, študovať okolie, skúšať rôzne možnosti a následne analyzovať ich účinky. Musíte byť ale rýchli, nakoľko Vaši nepriatelia majú vysoko pokročilú techniku, s pomocou ktorej môžu každým okamihom preniknúť do cudzieho, hrozivého paralelného sveta, prapodivnej ríše Cthulhu, kde sa potulujú všemožné monštrá tak, ako si ich predstavoval H. P. Lovecraft. V tomto nebezpečnom svete dostanú Vaše nervy i reakcie poriadne zabrať. Nesmiete ani chvíľu zaváhať, nakoľko vo Vašich rukách spočíva nielen Váš vlastný život, ale i osud celého ľudstva.

Jedná sa o digitálnu verziu hry MagRunner: Dark Pulse, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách