Microsoft Xbox Series Wireless Controller (20th Anniversary Special Edition)

Cena s DPH
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 435925
Microsoft

Microsoft Xbox Series Wireless Controller (20th Anniversary Special Edition) [QAU-00045]



Získaj Game Pass Ultimate pre PC v zľave! Podmienky sa dozvieš po kliknutí na banner!


Pozdvihnite úroveň vášho hrania vďaka vylepšeniam a širokej kompatibilite nového Xbox ovládača.

XSX_controller_20th_anniversary


Gamepad pre Xbox Series, Xbox One, PC, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilné so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3,5mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batérie, vibrácie, analógové páčky , 20th Anniversary Special Edition v klasickej čiernej farbe so zelenými odtieňmi, ktoré odkazujú na samotný počiatok éry Xboxu.

Gamepad Xbox Wireless Controller 20th Anniversary Special Edition

Spoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva - herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.

Väčšie pohodlie s texturovanou rukoväťou

Textúrované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.

Hybridný smerový ovládač

Gamepad Xbox Wireless Controller 20th Abbuversary Special Edition je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu ide rýchlejšie a lepšie ovládať pohyb do všetkých smerov.

Tlačidlo Share

Dedikované tlačidlo pre zdieľanie má zmysel, pretože práve prežitý herný zážitok môžete úplne intuitívne zdieľať so svojimi priateľmi alebo fanúšikmi.

Bezproblémová konektivita

Nový ovládač je vďaka rozhraním Bluetooth LE a USB-C kompatibilný nielen so staršími xbox, ale aj PC alebo zariadeniami na báze Androidu. A nabíjanie? Používajte kvalitné AA nabíjacie batérie alebo voliteľný dobíjací akumulátor.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách